"Mesut Özil Türkiye'ye gidebilir"

28.07.2020 - 19:33 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 19:47

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Adı uzun bir süredir Fenerbahçe ile anılan Arsenal'in yıldızı Mesut Özil hakkında menajerinden açıklama geldi. Peki Mesut Özil Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte detaylar..

"Mesut Özil Türkiye'ye gidebilir"

Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Arsenal'deki geleceği belirsizliğini koruyan ve adı uzunbir süredir Fenerbahçe ile anılan yıldız oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Futbol Giant'ın Instagram sayfasında soruları yanıtlayan Söğüt, Mesut'un Türkiye'ye transfer olma olasığını da değerlendirdi.

Mesut'un sözleşmesini tamamlayacağını vurgulayan Söğüt, "Mesut Özil'in durumunda 2021 yazına kadar bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sözleşmesi var zaten. Herhangi bir değişiklik yok. Arsenal'de kalacak" ifadelerini kullandı

Adı Fenerbahçe ile anılan Mesut'un geleceği hakkında da görüş bildiren menajer Söğüt, "2021'de yüzde 90 Arsenal'den ayrılacak. Yeni bir kulübe gitmesi kesin gibi. Mesut'un Asya'ya, Amerika'ya veya Türkiye'ye gitmesi durumu olabilir mi? Elbette olabilir" dedi.

2013 yılından bu yana Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız, özellikle bu sezon beklentileri karşılayamadı. Mesut, 23 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Tecrübeli futbolcu, pandemi arası sonrası hiçbir maçta forma giymedi.

Öte yandan 7 yılda Kuzey Londra ekibiyle toplamda 184 maça çıkan Mesut 33 gol, 58 asistlik performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler