Arsene Wenger, Mesut Özil ve Alexis Sanchez'in transfer durumu hakkında konuştu

15.12.2017 - 16:47 | Son Güncellenme: 15.12.2017 - 16:47

Arsenal’de forma giyen Mesut Özil ve Alexis Sanchez ile ilgili çeşitli transferler haberleri dünya basınındaki yerini işgal ederken; iki futbolcunun geleceği hakkında Arsene Wenger’den yeni bir açıklama geldi.

“Mesut Özil ve Alexis Sanchez kalacak”

Fransız çalıştırıcı basın toplantısında yaptığı açıklamada, ”Her olayı ayrı ayrı analiz ediyorum. Genel olarak arzum her futbolcunun takımda kalması. Evet, Mesut Özil ve Alexis Sanchez takımda kalacak. Devre arasında kimse ayrılmayacak” ifadelerini kullandı.

Wilshere ile görüşmeler başlıyor

Bu arada Wenger, sezon sonunda sözleşmesi biteceği bilinen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Jack Wilshere hakkında da konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, bu ay yeni bir anlaşma yapmak için görüşmelere başlayacaklarını duyurdu.

Arsenal, olumsuz tabloyu tersine çevirmek istiyor

Öte yandan İngiliz ekibinin teknik patronu, Manchester United’a sahalarında 3-1 kaybettikleri maçtan olumsuz etkilendiklerini ve son 3 haftadaki olumsuz tabloyu pozitif yönde çevirmek istediklerini söyledi.

Arsenal, 16 Aralık Cumartesi (yarın) sahasında Newcastle United’ı konuk edecek. Topçular, 125. yılını kutlayan Newcastle ile oynayacağı maç öncesi 30 puanla 7.sırada yer alıyor.(AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler