Mesut Özil yolcu! 4 alternatifi var...

20.12.2018 - 21:53 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 00:53

Mesut Özil yolcu! 4 alternatifi var...

Mesut Özil, geçtiğimiz hafta oynanan Arsenal Tottenham maçında kadroya alınmamıştı. 

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'nin taktiksel sebeplerle Alman oyuncuyu kadroya almadığı ifade edilirken, Mesut'un Arsenal'in gelecek planlarında olmadığı iddia edildi.

Mesut Özil'in  Çarşamba günü Tottenham'a 2-0 yenilen Arsenal'in kadrosunda olmaması dikkatleri çekmişti. Başarılı orta sahanın ne sakat ne de hasta olduğu ortaya çıktı.

Aldığı haftalık 350 bin Sterlin maaş ile Premier Lig'in en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Özil'in yeterli katkıyı vermediği düşünülüyor. Özil'in önünde ise 4 seçenek var...

Inter...

Alman basınında yer alan son haberlere göre Mesut Özil'in temsilcileri birkaç haftadır İtalya Serie A ekibi Inter ile görüşme halinde. Mesut Özil transferinde ısrarlı olan Inter'in, bu transfer için kesenin ağzını açması gerekiyor. Arsenal'ın 25-30 milyon Euro bandında bir bonservis bedeline transfere onay vereceği ifade ediliyor. Lider Juventus'un 14 puan gerisinde olan Milano temsilcisi, sağlam yatırımlarla eski günlerine dönmek istiyor.

Juventus...

Özil'in öte yandan Juventus ile temasta olduğu da kaydedildi. Juventus yönetimi bu transfer için çok ısrarcı değilken, teknik direktör Massimilano Allegri, Cristiano Ronaldo'nun formunu artırması için eski takım arkadaşıyla bir araya gelmesine sıcak bakıyor.

Cristiano Ronaldo 2013'te Real Madrid'de yaşanan Özil ayrılığının ardından, "Onun gidişi bana kötü bir haber oldu. Benim gol yollarında nereye hareket edeceğimi en iyi bilen kişiydi. Onun gidişi beni çok kızdırdı" açıklamasını yapmıştı.

Manchester United...

Mesut için bir diğer iddia ise İngiltere Premier Lig'de zor günler yaşayan Manchester United için geldi. United, bu transfer için kasasını açmaya hazırken, Özil'in Alexis Sanchez örneğinde olduğu gibi bir geçiş yapabilieceği iddia ediliyor.

Geçen sezon sözleşme süresinin sona ermesini koz olarak kullanan Özil, yüklü bir sözleşme almıştı. Arsenal onu bedavaya göndermeye razı olmadı. Arsene Wenger'in gidişi ve Emery'nin göreve başlamasıyla Londra ekibindeki düzen değişti. Halka dışında kalan Özil'e yeni bir kulüp bulunamazsa Unai Emery'nin planları içerisinde yer alacak. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler