Mesut Özil’den ateşli paylaşım

08.03.2021 - 20:26 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 20:28

Fenerbahçe’nin küresel starı Mesut Özil, bugün oynanan Fenerbahçe Konyaspor maçını evinden takip etti. Maç öncesi “3 puanla dönün” şeklinde bir paylaşım yapan Özil, arkadaşları deplasmanda 2-0 öne geçince bu kez ateş emojili bir gönderi yayınladı. Mesut’un bu paylaşımı dakikalar içerisinde 100 bine yakın etkileşim aldı. Ünlü futbolcu, perşembe günü oynanan Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanıp, sedyeyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Peki, Mesut Özil’in sakatlık durumu ne? İşte son açıklamalar…

Mesut Özil’den ateşli paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Devre arasında İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut, 4 gün önce oynanan Antalyaspor maçında sakatlık geçirmişti. İç ve dış yan bağlarında yırtık oluşan futbolcunun en az 1 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı söyleniyor. Sosyal medya hesabından sakatlığıyla ilgili, “En kısa sürede dönme ümidiyle” şeklinde bir gönderi yayınlayan futbolcunun 1 ay süreyle maç yapmayacağı, bizzat Fenerbahçe’nin resmi internet adresinden paylaşılmıştı.

Dakikalar içinde binlerce kişi beğendi

Bugün, Konyaspor - Fenerbahçe maçını evinden takip eden futbolcu; takım arkadaşları için önce “Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 3 puanla dönün” şeklinde bir yorumda bulundu. Daha sonra, Fenerbahçe Konya deplasmanında 2-0 öne geçince bu kez ateş emojili paylaşım yapıp takımını etiketledi.

Mesut’un bu paylaşımını 30 dakika içerisinde 70 bini aşkın kişi beğenip paylaştı. Sosyal medyada 26 milyon kişi tarafından takip edilen Özil, küçük bir gönderisiyle dahi gündem oluşturabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler