Mesut Özil’den Aubameyang’a mesaj

Akın Ungan
03.02.2022 - 19:25 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 21:20

Fenerbahçeli Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde Arsenal’le sözleşmesini feshederek Barcelona’ya transfer olan Aubameyang'a iyi dileklerde bulundu. İşte detaylar...

Mesut Özil’den Aubameyang’a mesaj

Pierre-Emerick Aubameyang geçtiğimiz günlerde Arsenal’le sözleşmesini feshederek bedelsiz olarak Barcelona’ya transfer olmuştu. Aubameyang, dün instagramda Arsenal formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak takımına veda etti. Yıldız futbolcunun paylaşımına eski takım arkadaşları ve taraftarlardan tonla yorum geldi. Yorum yapanlar arasında Fenerbahçe’de forma giyen Mesut Özil’de yer aldı.

"Her şey gönlünce olsun"

4 yıldır Arsenal’de forma giyen Aubameyang ile Mesut Özil 2018-2021 yılları arasında takım arkadaşıydı. Aubameyang’ın yaptığı paylaşıma Mesut Özil, “Her şey gönlünce olsun” şeklinde bir yorum yaparak, eski takım arkadaşına iyi dileklerde bulundu.

Pierre-Emerick Aubameyang’ın kariyeri

Aubameyang'ın Arsenal istatistikleri güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Gabonlu futbolcu Arsenal formasıyla çıktığı 163 maçta 92 gol ve 21 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde Lille, Milan, Monaco Saint Etienne, Borussia Dortmund ve Arsenal formaları giyen Gabonlu futbolcu, Bundesliga ve Premier Lig'de birer kez fol krallığı yaşadı.

İlgini Çekebilir
Demba Ba'dan Mesut Özil itirafı: Morinho engelledi
Habere Git

Barcelona ile 3,5 yıllık sözleşme

Barça takımla birlikte antrenmana çıkan yıldız futbolcunun transferini resmen duyururken, 32 yaşındaki golcü ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Aubameyang ilk maçına 6 Şubat’ta çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler