Mesut Özil'den eski hocası Arteta'ya gönderme!

28.08.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 17:29

Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil, Arsenal'in Manchester City'e 5-0 yenildiği maçtan sonra eski teknik direktörü Mikel Arteta'ya gönderme yaptı.

Mesut Özil'den eski hocası Arteta'ya gönderme!

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig'de Arsenal'in sezona felaket başlangıcı tüm dünyada ses getirdi. Son olarak Manchester City'e 5-0 yenilen İngiliz ekibi 3 maç sonunda golsüz ve puansız olarak sıfır çekti. Londra temsilcisi böylece 1954-55'ten bu yana ilk kez sezon başındaki 3 maçı da kaybetti.  

 

Arteta'ya kendi sözüyle gönderme

Bu duruma Fenerbahçeli Mesut Özil de kayıtsız kalmadı. Arsenal'in eski yıldızı attığı tweet ile Mikel Arteta üzerinden bir gönderme yaptı. Mikel Arteta'nın sık sık kullandığı "Sürece güvenin" sözüne atıfta bulunan Mesut, kırık kalp emojisiyle de duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Mesut Özil'i takımdan kesen hoca

Arsenal'in efsane menajeri Arsene Wenger ile başarılı sezonlar gçiren Mesut Özil, Mikel Arteta'nın göreve gelmesinden sonra önce yedek ardından da kadro dışı kalmıştı.

İlgini Çekebilir
Arsenal otur SIFIR! City de 5 çekti
Habere Git

Kadro dışı kararının sorumluluğunu üstüne aldı

Mesut Özil'in ücretinde indirime gitmemesi sebebiyle kadrodan çıkarıldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Arteta, "Dürüstçe, tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Kadromdaki oyunculardan bazılarını çıkartmak zorundaydım ve bunlardan birisi de o oldu. Tamamen benim kararım ve bu nedenle maç kaybedersek tüm sorumluluğu yine üzerime alacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Topçular'da Arteta topun ağzında

Arsenal'in ligin dibine yerleşmesinin ardından Mikel Arteta'nın koltuğu iyice sallanmaya başladı. Geçen sezon da bekleneni veremeyen ve son şanslarının kullanan İspanyol teknik adamla yolların ayrılabileceği belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
Pep Guardiola'dan Mikel Arteta açıklaması: Arsenal ona güvenmeli
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler