Mesut Özil'e süper teklif

21.05.2020 - 01:05 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 01:16

Mesut Özil'e süper teklif

Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu ileri sürülen Arsenalli Mesut Özil için Katar'dan transfer iddiası geldi. Al Sadd'ın Türk asıllı Alman yıldız için süper bir teklif yapacağı belirtildi.

Katar basınında yer alan habere göre; Xavi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Al Sadd, sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Mesut'u kadrosuna katmak için büyük bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Arsenal'de gösterdiği performansla sık sık eleştirilen 31 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Katar Ligi ekibinin, yapacağı teklifle Mesut'u ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Acun Ilıcalı Fenerbahçelileri heyecanlandırmıştı

Öte yandan Acun Ilıcalı yaklaşık 3 hafta önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceğinin sinyalini vererek sarı lacivertli taraflarları heyecanlandırmıştı.

Acun Ilıcalı Mesut Özil için ne demişti?

Ilıcalı Arsenal'in yıldızını Fenerbahçe'ye getirmek için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurgulayarak, "Yakında güzel şeyler olacak gibi hissediyorum. Mesut Özil’in kontratı bittiği zaman bence favori Fenerbahçe olur. Elimden bir şey gelirse yapmaya çalışacağım." demişti.

Mesut Özil'in bu sezon Arsenal'deki performansı

Bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan Mesut, 23 maçta forma giyerken 1 gol 3 asistle oynadı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler