"Mesut Özil'i bu hale siz getirdiniz!"

Eren Tuncay
14.09.2021 - 11:50 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 11:54

Süper Lig'de hakem tartışmaları devam ediyor. Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç da bu konuya değindi ve Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil üzerinden örnek verdi.

"Mesut Özil'i bu hale siz getirdiniz!"

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, hakemleri eleştiren bir yazı kaleme aldı. Özellikle de hakemlerin tutumundan dolayı kendini yere sıkça atan oyuncuların arttığını dile getirdi ve Fenerbahçe'den Mesut Özil'i bu konu hakkında örnek gösterdi.

İşte Hıncal Uluç'un yazısı...

"Uilenberg midir, ne karın ağrısıdır, gelip gidip ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramıyor. Yarayacak olanlar Merkez Hakem Komitesi ve Federasyon.. Onlar da herhalde maç izlemiyorlar.. Laf ola beri gele yazılmış, hakem, gözlemci ve temsilci raporları da herhalde çöpe gidiyor.

Aksi olsa..

 

İnsan kör olsa görür yahu, Türk hakemliğindeki standartsızlığı!.

 

Birisi topu kaptırdı mı, karşı atağı kesmek için kendini yere atıp kıvranmaya başlıyor..

"Islık da gelse kesmiyor"

Bir hakem bakıyorsunuz, çağdaş, güncel.. İngiltere başta Avrupa liglerini yöneten hakem gibi. Tribünden ıslıklar da gelse oyunu kesmiyor.. Öteki en sahte, en açık seçik, denize dalar gibi kendini önce yukarı fırlatıp sonra yere atanlara bile anında düdük çalıyor, faul veriyor. Birisi de hem faul, hem sarı kart!

Bu nasıl standarttır?

 

Maçınızın sonucu, oyunculara mı, hakemlere mi bağlı olacak?

 

Ben "sahtekâr"ın cezalandırıldığını görmedim.

 

Ama yutturan kazanıyor. O zaman niye yutturmasın adam?. Enayi mi, yoksa namuslu olduğu için haksız rekabetle mi cezalansın?

Dünyaca ünlü futbolcumuz Mesut'un haline acıdım.. Yani birisi "Elim sende" oynar gibi dokunsa, teması hisseder etmez kendini öyle bir havaya fırlatıp sonra yere uçuyor ki, ambulans lazım sanırsın. Sonra hemen kalkıp frikik atıyor, kimseye bırakmadan..

"Utanın hakemler"

Utanın hakemler! Mesut Özil'i bu hale siz getirdiniz! Ey Mesut? Almanya'da, İngiltere'de yapabilir miydin bu rezillikleri, ha? Söyle yapabilir miydin? Ama mesele o değil. Mesele biri yerdeyken bir hakemin maçı durdurup öbürünün devam ettirmesi.. Biri gidip golü atıyor. Ötekine hava atışı.. Skor hakemine göre yani..

Senin için hazırladığımız haberler