Mesut Özil'in Arsenal'den takım arkadaşı Fenerbahçe'ye...

26.05.2021 - 15:31 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 15:35

Fenerbahçe haberleri... Alman basını, Fenerbahçe'nin stoper transferi için Shkodran Mustafi ile ilgilendiğini iddia etti. Shkodran Mustafi transfer mi olacak? Gelişmeler ve detaylar...

Mesut Özil'in Arsenal'den takım arkadaşı Fenerbahçe'ye...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Alman basını, Fenerbahçe'nin son olarak Schalke'de oynayan Alman stoper Shkodran Mustafi ile ilgilendiğini yazdı. Detaylar haberde...

Mustafi'ye Fenerbahçe ilgi gösteriyor

Hamburger Morgenpost'un haberine göre; Arnavut asıllı futbolcu Mustafi'nin Arsenal ile sözleşmesi sona erdi. Schalke'de kiralık olarak oynayan futbolcu, devre arasında Maviler'e transfer olmuş ancak; köklü kulüple birlikte küme düşmüştü. 

Sağ ayaklı bir stoper

Mustafafi çeşitli mevkilerde oynayabiliyor. Örneğin; baş mevkisi stoper olan futbolcu, sağ bekte de görev alabiliyor. Transfermarkt verilerine göre; futbolcunun güncel piyasa değeri şu sıralarda 4 milyon Euro'ya kadar gerilemiş durumda. 

Mustafi hızlı yükseldi, hızlı düştü

Futbola Everton altyapısında başlayan oyuncu, İtalyan ekibi Sampdoria'ya 75 bin Euro'ya transfer olup değerini 2 yılda 7 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Ardından Valencia'nın yolunu tutan Mustafi sonrasında ise Arsenal'de artık tam anlamıyla bilinen bir oyuncu oldu.

Mustafi, 2014 Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nın önemli parçalarından biriydi. 2016 yılında 30 milyon Euro değer biçilen futbolcu, neredeyse 8 kat değer kaybetti. Bunda oyuncunun Arsenal'deki paraşütsüz düşüşü de etken olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler