Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe'nin 190 bin TL’lik Instagram paylaşımı

17.03.2021 - 16:14 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 16:46

Magazin haberleri… Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzerinde taşıdığı 190 bin TL değerindeki takılar çok konuşuldu. İşte detaylar…

Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe'nin 190 bin TL’lik Instagram paylaşımı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin ara transferde kadrosuna kattığı Mesut Özil, geldiği günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yıldız oyuncunun paylaşımları büyük ilgi görüyor.

Ancak Mesut bu konuda yalnız değil. Ünlü futbolcunun eşi Amine Gülşe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor.

Amine Gülşe'nin 3 milyona yakın takipçisi var

Instagram’da 2,9 milyon takipçisi bulunan Gülşe'nin son paylaşımında ise kendisinden çok takıları gündem oldu. Uzun yıllar oyunculuk yapan 27 yaşındaki Amine Gülşe, kızı Eda'yı uyuttuktan sonra bir fotoğrafını paylaştı.

"Eda uyuyunca monitöre sarılan anne" notunu yazan Mesut Özil’in eşinin bu karede sergilediği takıları dikkat çekti. 

80 bin TL'lik saat Mesut'un hediyesi

Amine Gülşe'nin 80 bin TL değerindeki saatini ve 100 bin TL değerindeki yüzüğünü eşi Mesut Özil almış, 10 bin TL değerindeki bilekliğini ise kayınvalidesi hediye etmişti.

Böylece toplam takı değeri 190 bin TL’yi bulan ev hali pozu sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlardan biri haline geldi.  

Mesut Özil - Amine Gülşe çifti 2019'da evlendi

2019 yılında evlenen Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin Eda adını verdikleri bir kızı bulunuyor. Hatta Mesut’un Fenerbahçe’ye transfer olmasında eşinin Türkiye’de yaşama isteğinin ağır bastığı da ifade edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler