Mesut Özil'in forması memleketinde satılamadı!

Eren Tuncay
27.07.2021 - 14:49 | Son Güncellenme: 27.07.2021 - 20:49

Fenerium'un satış yapmak için Türkiye'yi dolaşan TIR'ına, Mesut Özil'in memleketi Devrek'te satış izni çıkmadı. İşte detaylar...

Mesut Özil'in forması memleketinde satılamadı!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Memleketi Zonguldak Devrek'te kendi caddesi bulunan Mesut Özil'in forma satışına belediyeden izin çıkmadı.

Neden izin çıkmadı?

Türkiye'yi dolaşan Fenerium TIR'ı, Fenerbahçe ürünlerinin satışını yapmak için Mesut Özil'in memleketi Devrek'e geldi. Satış yapmak isteyen TIR için belediyeden izin çıkmadı. Devrek Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Secer Sarı, pandemi nedeniyle Fenerbahçe TIR'ına izin vermedi. Fenerbahçe, yaptığı başvurudan sonuç alamayınca TIR Kozlu'ya giderek satışlarına oradan devam etti.

Mesut Özil Spor Salonu için teşekkür etmişti

Fenerium TIR'ına izin vermeyen  Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,  8 Temmuz'da Mesut Özil Spor Kompleksi inşaatında gerçekleşen çalışmaları yerinde incelemişti.  Bozkurt, "Fenerbahçe forması giyen dünyaca ünlü hemşerimiz Mesut Özil'in maddi katkılarıyla yapımını sürdürdüğümüz ve ünlü futbolcunun adını taşıyacak olan Mesut Özil Spor Kompleksi inşaatının büyük bölümü tamamlandı.  Tesisi en kısa sürede tamamlayarak Devrek Belediyespor'un hizmetine sunmak istiyoruz. Maddi ve manevi desteğinden ötürü hemşerimiz Mesut Özil'e bir kez daha teşekkür ediyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler