Mesut Özil'in imza töreninde yaşananlar

28.01.2021 - 08:46 | Son Güncellenme: 28.01.2021 - 08:52

Son dakika haberleri... Dünyaca ünlü yıldız futbolcu dün Fenerbahçe'yle 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde yaşananları, Ajansspor Fenerbahçe Muhabiri Barış Şehirlioğlu yazdı.

Mesut Özil'in imza töreninde yaşananlar

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldız transferi Mesut Özil artık resmen sarı lacivertli kulübün oyuncusu oldu. Fenerbahçe Mesut Özil için Faruk Ilgaz Tesislerinde imza töreni düzenledi. Törenin yapılacağı salona davetliler koronavirüs tedbirleri kapsamında ateş ölçülerek ve HES kodu kontrol edilerek alındı.

Fenerbahçe Kulübü, imza töreni için özel davet ettiği kişiler yönetim kurulu ile birlikte ön sıralarda oturdu. Yerli ve yabancı 150’den fazla gazeteci törende bulunurken  yayıncı kuruluşun temsilcileri Fenerbahçe ile yaşadıkları sorun nedeniyle imza törenine akredite etmedi.

İmza töreninin yapılacağı salondaki kürsünün arkasına Fenerbahçe iletişim ekibi tarafından oluşturulan “Boğazın en şanlı, cesur spor kulübü Fenerbahçe” sloganı yazan bir fon yer aldı.

Salona, marşlar eşliğinde önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geldi. Koç davetlilere birebir iletişim kurdu. Başkan Koç’ın ardından Mesut Özil, ağabeyi Mutlu Özil, eşi Amine Gülşe Özil ve kızı Eda Özil giriş yaptı. Yıldız oyuncunun avukatı ve menajeri Erkut Söğüt de salondaydı.

Salona yerleştirilen Led ekranlar ile Mesut Özil için hazırlanan videolar ekrana verildi. Mohikan uygulamasından imza törenine katılan sarı lacivertli taraftarlar Mesut Özil'e sorular sordu.

Törende 'Fener Ol' kampanyasında TV 8'in sahibi Acun lıcalı’nın Mesut Özil transferi ile ilgili sözlerini de kısa görüntü olarak yayınlandı. Gösterimde Özil'in çok iyi dostu olan Ilıcalı’nın sözlerine güldüğü görüldü.

Şarkıcı Çelik'e benzerliğiyle bilinen gazeteci Cüneyt Kaşeler, soru soracağı sırada araya sunucu girdi. Ekrana, Kaşeler'in 2019 yılında attığı "Mesut bırak Fenerbahçe'yi Kadıköy çarşıya bile gelmez. Bak o da gelirse basın toplantısında soruya 'Ateşteyim ateşte' diye başlarım." tweeti getirildi. Başkan Ali Koç, Kaşeler'den Çelik'in şarkısını söylemesini istemesi salonda gülüşmelere yol açtı. Şaşkınlık yaşayan Kaşeler, 'Ateşteyim ateşte' dedikten sonra Özil'in gelmesi için totem olarak o tweeti attığını açıkladı.

Fenerbahçe, imza töreninde Mesut Özil’e iki sürpriz hazırladı. Önce Zonguldaklı olan Özil’in memleketinden özel video ekrana getirildi. Sonra Kuzey ve Yağız kardeşlerin Mesut Özil’e 1.5 yıl önce Fenerbahçe’ye gelmesi için yazdığı mektup gösterildi. Duygusal anlar yaşanırken iki kardeş sahneye çıkarıldı. Mesut Özil, iki kardeşe imzalı forma hediye etti. Toplantı sonunda Mesut Özil, Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu sözleşmeye imzalarını attı. İmzalardan sonra Başkan Ali Koç Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe Özil, kızı Eda Özil, yöneticiler Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş’ı çağırarak toplu fotoğraf verildi.

Senin için hazırladığımız haberler