Mesut Özil'in kalbi kırıldı!

19.12.2020 - 23:23 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 23:23

Arsenal haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal forması giyen ve teknik direktör Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakılan Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil'den bir paylaşım geldi. Detaylar haberimizde...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen ve kadro dışı bırakılan Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, takımının deplasmanda Everton'a 2-1 yenildiği maç sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Alman orta saha oyuncusu "Kırık kalp ve üzgün emoji" paylaşımını yaptı.

Öte yandan Özil'in ismi Fenerbahçe ile anılmaya devam ediyor. Oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı.

"Mesut’un Arsenal ile 6 aylık bir sözleşmesi daha var"

Fanatik’e konuşan Mesut Özil’in menajeri Erkut Söğüt, ”Mesut’un Arsenal ile 6 aylık bir sözleşmesi daha var. Futbolu özlediği kesin. Şu anda Arsenal formasını tekrar giyebilmek için çok çalışıyor, çalışmaya da devam edecek” ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe’nin ilgisi de malum"

Söğüt, Fenerbahçe’nin kendileriyle temas kurduğunu doğruladı. Mesut Özil’in menajeri, “Fenerbahçe ile ilgili durumumuzu ise açıkça belirtmek istiyorum. Evet Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Ancak, resmi transfer görüşmeleri için ocak ayından önce bir temasımız asla olamaz. Mesut için dünyanın her yerinden transfer teklifleri aldık. Fenerbahçe’nin ilgisi de malum. Şu an Mesut için değişen bir şey yok. Bu şartlarda görünen o ki Mesut, sezonu Arsenal’de tamamlayacak” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler