Mesut Özil'in paylaşımı, Fenerbahçe taraftarında büyük merak uyandırdı

Orhan Gülek
09.10.2021 - 20:40 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 22:05

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in "Heyecan verici şeyler çok yakında" şeklindeki paylaşımı, sarı-lacivertli taraftarları meraklandırdı

Mesut Özil'in paylaşımı, Fenerbahçe taraftarında büyük merak uyandırdı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de lider konumda bulunan Fenerbahçe'de Mesut Özil son maçlarda gribal enfeksiyonu nedeniyle takımını yalnız bıraktı. Milli aranın bitmesiyle birlikte takıma dönecek yıldız futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları heyecanlandırdı.

"Heyecan verici şeyler çok yakında"

Mesut Özil, 26 milyon kişinin takip ettiği Twitter hesabından, "Heyecan verici şeyler çok yakında" şeklinde bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlarda büyük merak uyandıran paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim alırken, yorumlarda heyecan verici şeyin ne olduğuna yönelik tahminlerde bulunuldu.

Kendi markasıyla yeni bir girişim mi?

Sosyal medyayı çok etkin şekilde kullanan ve Twitter'da 24, Instagram'da ise 26 milyon takipçisi bulunan Özil, iki platformda da profil resmini değiştirdi. Dünyaca ünlü yıldızın "M10" markası çatısı altında yeni bir girişimde bulunabileceği akıllara geldi.

Fan Token mı çıkaracak?

Yine Mesut Özil'in paylaşımı ve kullandığı görseldeki detaylar, akıllara ''Fan Token mı çıkaracak?'' sorusunu getirdi. Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesi halinde Özil, kendi fan tokenını piyasaya süren dünyadaki ilk futbolcu olacak.

Fenerbahçe'den Pereira-Mesut videosu

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü de bugün Mesut özil ile şlgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sarı-lacivertliler antrenmanda çekilen kısa bir videoyu yayınladı. Vitor Pereira'nın Mesut Özil'e esprili bir şeyler söylediği ve yıldız futbolcunun da güldüğü videoyla ikili arasında sorun olduğu iddialarına set çekildi.

Senin için hazırladığımız haberler