Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in serveti İngiltere'de gündem oldu

25.02.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 14:58

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, İngiltere'de servetiyle gündem oldu. Özil'in kazıncı ve yaptığı iş ortaklıkları İngiltere'de manşetleri süsledi. İşte detaylar...

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in serveti İngiltere'de gündem oldu

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un "Ticareti bırakıp futboluna odaklanması gerekiyor" dediği Mesut Özil'in serveti ve yaptığı iş ortaklıklıkları İngiltere'de manşetleri süsledi.

"James Bond filmlerinden fırlamış gibi"

M10 markası altında bir giyim markası ve e-spor takımı sahibi olan Mesut Özil'un devasa bir emlak portföyünün yanı sıra spor kliniği, takviye gıda laboratuvarı ve çorap fabrikası da olduğu belirtilirken yıldız futbolcu için, "Sanki bir James Bond filminden fırlamış gibi bir iş imparatorluğu kurmuş" ifadeleri kullanıldı.

Kendi adını taşıyan kripto para çıkaracak

Yakın zamanda kendi ismini taşıyan bir kripto para çıkaracak olan Mesut Özil'in tüm bu girişimleriyle ilgili The Sun'daki haberde yıldız futbolcunun dünyanın en zengin ikinci insanı olarak gösterilen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ve diğer ünlü iş adamları Richard Branson ve Alan Sugar'ı bile şaşkına çevirebilecek yatırımlarda bulunduğu da aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Mesut Özil'den "Savaşa kırmızı kart"
Habere Git

Eski takım arkadaşıyla sağlık şirteti de kurdu

Mesut Özil Arsenal'den eski takım arkadaşı Fransız Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurdu. Mesut Özil ile kurduğu şirket için "Beslenme, zindelik, zihinsel güç konusunda uzmanlarla etkileşim kurabileceğimiz, bilgilerini paylaşabileceğimiz ve deneyimlerini paylaşabileceğimiz bir platform" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'la ilişkisi negatif

Yatırımları ile gündem olmaya devam eden ve bir süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Mesut Özil ile ilgili Başkan Ali Koç'un son dönemde negatif bir tutum içinde olduğu belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler