Mesut Özil'in takım arkadaşı adım adım Fenerbahçe'ye! Teklif paylaşıldı

06.08.2021 - 23:09 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 23:38

Transfer haberleri… Fenerbahçe’nin Arsenal’den Mesut Özil’in takım arkadaşı Sead Kolasinac’la transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Mesut Özil'in takım arkadaşı adım adım Fenerbahçe'ye! Teklif paylaşıldı

AJANSSPOR-HABER

Transferde Bursaspor’dan Burak Kapacak’ı kadrosuna katan Fenerbahçe’de çalışmalar devam ediyor. Gözler takıma katılacak yeni yabancılara çevrildi. Bu konuda sarı-lacivertlilerin öncelikli bölgelerinden biri sol bek.

Caner'in yerine Kolasinac

Caner Erkin’in kadro dışı kalmasıyla bir sol bek transferi yapması beklenen Fenerbahçe’de ilk hedef Sead Kolasinac. Arsenal’de uzun yıllar Mesut Özil ile beraber oynayan Bosnalı futbolcunun adı dış basında da sarı-lacivertliler ile anılıyor.

Fenerbahçe'den 3 yıllık teklif

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe’nin bu futbolcu ile görüştüğünü duyurdu. Ünlü muhabir attığı tweette “Kolasinac bu yaz Arsenal’den ayrılacak. Sol bek oyuncusu Arteta’nın planları arasında yer almıyor. Fenerbahçe kendisiyle görüşmeye başladı. Kolasinac’a 2024 yılına kadar sözleşme teklif edildi” bilgilerini paylaştı.

Bonservissiz transfer amaçlanıyor

Fenerbahçe, Arsenal ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen 28 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertliler, tecrübeli oyuncunun yıllık kazancının da bir bölümünü İngiliz ekibine ödetmeyi hedefliyor. 

Geçen sezon Schalke'ye kiralandı

Arsenal ile 113 maça çıkan Sead Kolasinac 5 gol atıp 15 asist yaptı. Bosnalı sol bek geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını ise eski kulübü Schalke 04’te kiralık olarak geçirdi.  

 

Senin için hazırladığımız haberler