Beşiktaş'ın yeni su tedarikçisi Pürsu oldu | Mesut Urgancılar: "Katkı sağlayacak"

İsa Kethüda
09.11.2021 - 11:53 | Son Güncellenme: 09.11.2021 - 12:08

Beşiktaş Kulübü ile Koç Topluluğu Şirketlerinden Bal Kaynak AŞ'nin markası Pürsu arasında su tedariği sponsorluğu anlaşması imzalandı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ın yeni su tedarikçisi Pürsu oldu | Mesut Urgancılar: "Katkı sağlayacak"

Beşiktaş Kulübü ile Koç Topluluğu Şirketlerinden Bal Kaynak AŞ'nin markası Pürsu arasında su tedariği sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Bal Kaynak AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Coşar ve Şirket Müdürü Hakan Çelik katıldı.


"Geçen yılki su masraflarımız 2-2,5 milyon lira civarındaydı"

Mesut Urgancılar yaptığı açıklamada, Beşiktaş ailesine katıldıkları için tüm Pürsu çalışanları ve Koç topluluğuna teşekkür ederek, "Hayatımız su, olmazsa olmaz. Beşiktaş'ın da hep beraber su gibi birliktelikleri, iş birlikleri olsun. Sponsorlukları, gerek mevcut anlaşmaları revize ederek gerek yeni anlaşmalarla iki yıl içerisinde Beşiktaş'a katkı sağlayacak düzeye çıkardık. Pürsu gibi yeni sponsorlarımızı da aramıza kattık. Geçen yılki su masraflarımız 2-2,5 milyon lira civarındaydı. Pürsu, Beko ve Aygaz'dan sonra Koç topluluğundaki üçüncü sponsorumuz oldu." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ın su ihtiyacını karşılayacağız"

Spora verdikleri desteği büyüttüklerini belirten Fikret Coşar ise "Pürsu ile Beşiktaş'ın 2021-2022 sezonunu kapsayan sponsorluğunu paylaşmak için bir aradayız. Bu anlaşmayla en değerli ve en köklü kulüplerimizden Beşiktaş'ın su ihtiyacını karşılayacağız. Beşiktaş Kulübü nezdinde spora ve sporcularımıza destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Yurt içi ve yurt dışında birçok zafere imza atacaklarına inanıyoruz"

Pürsu olarak yapılan anlaşmadan mutluluk duyduklarını kaydeden Hakan Çelik de "Beşiktaş Kulübünün tüm branşlarda su tedarikçisi olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için su ve sporun ayrılmaz bir ikili olduğu inancında hareket ediyoruz. 2021-2022 sezonunda Beşiktaş Kulübünü tüm branşlarda desteklemeyi sürdüreceğiz. Yurt içi ve yurt dışında birçok zafere imza atacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.

Mesut Urgancılar, törende Fikret Coşar ve Hakan Çelik'e Beşiktaş forması hediye etti.

"VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var"

Hakem kararlarıyla ilgili de konuşan Urgancılar, "Eskiden saha içinde Beşiktaş'a gol atan hakem varken, şimdi saha dışında VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var. Karanlıkta bir damla su peşinde koşar gibi adalet peşinde koşuyoruz'' dedi.

 

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, sponsorluk anlaşmasında, son haftalarda yaşanan hakem olaylarına değindi. Urgancılar, "Hiç merak etmesinler. Beşiktaş Kulübü ve tüm branşlarda mücadele eden takımların ve sporcuların olmazsa olmazı şerefleriyle mücadele edip hakkıyla kazanmaktır. Özellikle futbol maçlarında son zamanlarda, nedense hepimiz elimizde mum, karanlıkta 1 damla su peşinde koşar gibi adalet peşinde koşuyoruz. Adaletli davranmak için bir VAR mekanizması icat edildi. Eskiden saha içinde Beşiktaş'a gol atan hakem varken, şimdi saha dışında VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var. Ama şunu bilsinler ki, bardağı taşıran son damla misali, bizim bardaklarımız çoktan dolu. Hatta barajlar doldu. Daha fazlasını beklemeksizin akıllarını başlarına almalarında yarar var. Yoksa hakemiyle, MHK'siyle Türkiye Futbol Federasyonu'yla, suyun sel olduğunu düşündüğünüzde önünde kimseyi bırakmaz, kimseyi tanımaz. Umarım bu sudan muhabbet de gerekli yerlere gider" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler