Mesut Urgancılar'dan Abdullah Avcı göndermesi!

Eren Tuncay
04.09.2021 - 12:41 | Son Güncellenme: 04.09.2021 - 12:46

Beşiktaş'ın 2021 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, yeni transferler hakkında bilgi verirken Abdullah Avcı göndermesi de yaptı.

Mesut Urgancılar'dan Abdullah Avcı göndermesi!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Kulübünün 2021 yılı 2. Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Beşiktaş Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar da konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın güncel borcu açıklandı!
Habere Git

"Aklınıza Abdullah Avcı gelmesin"

Basketbolda koç Ahmet Kandemir ile üç yıllık sözleşme yapıldığını açıklayan Urgancılar, "Basketbolda Ahmet Kandemir ile üç yıllık sözleşme yaptık. Üç yıllık deyince aklınıza Abdullah Avcı gelmesin. Ne o sözleşmeyi yapanlar aynı, ne o sözleşme aynı, ne de kulübümüze farklı dönemlerde 20 yıldan fazla hizmet etmiş Ahmet Kandemir, Abdullah Avcı." dedi.

"Bonservis bedelleri toplamı 234 milyon"

Beşiktaş'ın yeni transferleri hakkında Urgancılar, "Pjanic, Batshuayi, Ghezzal, Alex Teixeira dörtlüsü için bugüne kadar geçmişte ödenen bonservis bedellerinin toplamı 234 milyon Euro. Bu isimler kariyerleri boyunca 1569 maçta 402 gol, 257 asist ürettiler." ifadelerini kullandı.

4 oyuncunun maliyeti

Pjanic, Batshuayi, Ghezzal ve Teixeira'nın maliyetlerini karşılaştırma yapan Urgancılar, "Pjanic, Batshuayi, Ghezzal, Alex Teixeira dörtlüsü için bizim ödediğimiz tutar 3 milyon 150 bin Euro. Haziran 2019'da transfer edilen bazı oyuncuların yıllık maaşından çok daha düşük bir ücret." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler