"Mesut'u yıpratma çalışması var"

24.01.2021 - 00:34 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 00:42

Burak Yılmaz, Mesut Özil hakkında sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündeme gelmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da, golcü futbolcunun yaptığı açıklama soruldu. İşte detaylar...

"Mesut'u yıpratma çalışması var"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'i yıpratma çalışması olduğunu söyledi.

Beyaz TV'ye konuşan Başkan Ali Koç, "Burak Yılmaz özelinde konuşmayalım. Burak'ın da başarılarından gurur duyuyoruz. Eminim kendi de yatarken üzülmüştür, gereksiz. Bir yıpratma çalışması var. Sağlık olsun. Bunlar Mesut'u daha fazla kamçılayacaktır, motive edecektir" şeklinde konuştu.

Öte yandan Koç, Mesut Özil rüyası gerçekleşmek üzere dedi ve ekledi:

"İmzalar atılmadan hiçbir şey bitmemiştir."

Burak Yılmaz ne demişti?

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, A Spor'a Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu.

"Mesut'la kısa bir görüşmem oldu"

Yeni transfer Mesut Özil hakkında sorulan soruya yanıt veren Bulut, "Mesut Özil'in kalitesini konuşmaya gerek yok. Benim gözümde dünya tarihinin en iyi 10 numalarında ilk 10 içinde. En kısa zamanda onunla konuşacağız. Telefonda onunla kısa bir görüşmem oldu. Mesut gelince felsefemize uyum sağlayacak ve sahaya kalitesini yansıtacak" dedi.

"Mesut top ayağına gelince 3-4 kişiyi bağlar"

Takım arkadaşlarının Mesut Özil'e yardımcı olacağını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Önümüzde 21 maçlık bir periyot var. Bir oyuncu sebebiyle sistemi değiştirmek zor olur. Mesut Özil bizim sistemimiz üzerinde yerini en iyi şekilde alacak. Takım arkadaşları ona yardımcı olacaktır. Mesut öyle bir futbolcu ki top ayağına gelince, 3-4 futbolcuyu bağlıyor. Bu bize avantaj sağlayacaktır. Onun üzerine sistemimizi gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. (EROL BULUT'UN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler