Mete Kalkavan'ın Beşiktaş maçı anısı! "Komedi oldu.."

12.05.2020 - 00:23 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 00:26

Mete Kalkavan'ın Beşiktaş maçı anısı! "Komedi oldu.."

FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, Haziran ayında dönmesi beklenen Süper Lig'e hazırlanmak için önlerinde bulunan sürenin yeterli olduğunu söylerken, Beşiktaş - Antalyaspor maçıyla ilgili anısını da anlattı.

TRT Spor'un sorularını yanıtlayan ve liglere verilen aranın ardından geçirilen hazırlık süreci ile ilgili konuşan Mete Kalkavan, "Ligler ilk ertelendiğinde hakem koçlarımız bize azami olarak yapabileceğimiz fiziksel programları gönderdiler ve bizde buna uyarak programlarımıza devam ettik. Şimdi önümüzde 1 aydan fazla bir zaman var. Bu da bence hazırlık için yeterli bir süre." ifadesini kullandı.

"Bizi sıcak tutmak için çalışıyorlar"

TFF ve UEFA'nın kendilerini hazır tuttuğunu söyleyen Kalkavan, "Salgının ilk gününden itibaren hem TFF hem de UEFA bize mail yoluyla birçok maçın olduğu kilpler gönderdi ve analiz yapmamız istendi. Bu zamana kadar oynanmış iki resmi maçın analizini yapmamızı istediler. Her hafta hem merkez hakem kurulu hem de UEFA’dan testler geliyor. Sürekli eğitim olarak bize sıcak tutma adına çalışmalar yapılıyor." diye konuştu.

Beşiktaş maçı anısı

Beşiktaş - Antalyaspor maçıyla ilgili anısını da paylaşan tecrübeli hakem, "Beşiktaş - Antalyaspor maçında unutamadığı bir anı anlatan Kalkavan, "Eski İnönü Stadı’nda Beşiktaş - Antalyaspor maçı yönetiyordum. Normalda kartlarımı, notlarımı üst cebime koyarım. Devre arasında kartlarımı şort cebime koydum ve onlarda düşmüş farketmedim bende. İkinci yarı başladı Emre Güngör’e sarı kart göstermem gereken bir pozisyon oldu. Elimi cebime attım kartlar yerine beyaz bir kağıt çıktı. Telsiz ile 4. Hakem Mürvet Sezer Hoca ile konuşmaya başladım ve kartı öyle gösterdim. Normalde kartı ciddi gösteririm ama bu şekilde olunca baya komedi oldu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler