Mete Kalkavan'ın Galatasaray ve Trabzonspor karnesi!

19.04.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 17:53

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Peki Mete Kalkavan bu sezon kaç kez Trabzonspor ve Galatasaray maçı yönetti? İşte yanıtı...

Mete Kalkavan'ın Galatasaray ve Trabzonspor karnesi!

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya gelecek. 21 Nisan Çarşamba günü oynanacak dev maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan, bu sezon Galatasaray'ın 6, Trabzonspor'un ise 3 maçında görev aldı. Peki, Kalkavan'ın yönettiği maçlarda iki takım nasıl sonuçlar aldı? Detaylar haberde... 

Mustafa Cengiz, 'maçlarımıza vermeyin' demişti

Galatasaray Kalkavan'ın bu sezon yönettiği maçlarda tek yenilgisini Konyaspor'a karşı 4-3'lük skorla almıştı. Mete Kalkavan ile ilgili olarak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, eleştiriler yapmıştı. Cengiz, geçen yıl hakemlerle ilgili tepkisini dile getirirken, "Sevgili MHK; Mete Kalkavan’ı bizim maçlarımıza verme ya! Kalkavan, sana görev verildiğinde kabul etme kardeşim, bizim maçı yönetme" demişti.

Mete Kalkavan'ın bu sezonki Galatasaray karnesi: 

▶Galatasaray  2-0 Erzurumspor     (Orta hakem)
▶G.Antep FK  1-2 Galatasaray       (Orta hakem)
▶Konyaspor    4-3 Galatasaray      (VAR hakemi)
▶Galatasaray  3-1 Göztepe           (Orta hakem)
▶Galatasaray  3-0 Hatayspor         (VAR hakemi)
▶Galatasaray  0-0 Fenerbahçe      (4.hakem)

Toplam rakam: 

Galatasaray bu sezon Mete Kalkavan'ın görev aldığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda Galatasaray, 13 gol atarken kalesinde ise 6 gole engel olamadı. 

Mete Kalkavan'ın bu sezonki Trabzonspor karnesi: 

▶Sivasspor        0-0 Trabzonspor   (Orta hakem)
▶Kasımpaşa      1-2 Trabzonspor   (VAR hakemi)
▶Gençlerbirliği   1-2 Trabzonspor   (VAR hakemi)

Toplam rakam: 

Trabzonspor, bu sezon hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı, görev aldığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 4 gol atan ve kaybetmeyen Trabzonspor kalesinde ise 2 gol gördü. 

Mete Kalkavan'ın kariyerinde Galatasaray karnesi

Mete Kalkavan, hakemlik kariyerinde bugüne kadar Galatasaray'ın 41 maçını yönetti. Bu maçlarda Galatasaray 22 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 da yenilgi aldı. 

▶ 22 galibiyet 
▶ 10 beraberlik 
 ▶ 9  beraberlik 

Mete Kalkavan'ın kariyerinde Trabzonspor karnesi

Mete Kalkavan, kariyerinde bugüne kadar, 26 kez Trabzonspor maçlarında yer aldı. Bu maçlarda bordo-mavililer, 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi aldı.

▶  7 galibiyet 
▶  9 beraberlik 
▶ 10 yenilgi 

Senin için hazırladığımız haberler