Metin Albayrak: 'Hakemlik profesyonelse başka iş yapmayacak.'

22.04.2018 - 21:25 | Son Güncellenme: 22.04.2018 - 21:25

Beşikyaş Yöneticisi Metin Albayrak, 3-1 kazanılan Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk sözleri!

"Gelen bütün taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Aldığımız üç puan için seviniyoruz. Son iki senenin şampiyonuyuz. Bu sezon üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray rakibimiz, tabii kazanmak isteyecektir. Hedefimiz oradan galibiyet çıkarmak. Biz büyük bir aileyiz. Bu sene de kenetlendik. Tek inancımız şampiyonluk."

Yarıda kalan Fenerbahçe maçı için ne düşünüyor?

"Tatil edilen Fenerbahçe maçıyla ilgili beklentimiz belli, hakem raporları var. TFF karar verecektir. Hakem kararı ile maç iptal olmuştu. Benim bir açıklama yapıp manipülasyona girmem doğru olmaz. Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak burada adalet bekliyoruz. Herkese adalet bekliyoruz."

Maçın hakemi için flaş sözler!

"Hakemler için de adalet bekliyoruz. Aynı hakem Babel'in daha önceki pozisyonunda direkt kırmızı kart verdi ardından bu maçta Quaresma'ya yapılan bir hareket var görmüyor. Emeklere yazık. Dünkü mesela Galatasaray maçında hakemin vermediği pozisyon hem şampiyonluk hem de düşme hattını etkiliyor. Hakemlik profesyonel ise başka iş yapmayacak. Hakemler işine konsantre olacak. Gördüğünü çalacak. Hafta içi maçında yaşadığımız olayları yabancı basında okudum ve çok üzüldüm. Değeri yukarı çıkaralım diyoruz ama başka takımlardaki yabancılarda biz oynamak istemiyoruz derse ne yaparız. Herkes sorumluluğun içinde olsun."

Senin için hazırladığımız haberler