Metin Albayrak: Muhteşem oyunla 3 puanı kazandık

10.02.2018 - 21:41 | Son Güncellenme: 10.02.2018 - 21:41

Beşiktaş'ta yönetim kurulu sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ettikleri maç sonrası konuştu. Albayrak, çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Ayrıca siyah-beyazlı yönetici maçların ertelenmesi konusunda talepte bulunup bulunmayacaklarına açıklık getirdi.

Maç hakkında

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, "İkinci yarı başladığından beri her maçımız çok önemli. Hak edilerek, güzel bir oyunla güzel bir galibiyet oldu. Moral bulduk. Hocamıza, taraftarımıza teşekkür ederiz." diye konuştu.

Talisca yorumu

Müsabakada 2 gol kaydeden Anderson Talisca'dan da bahseden Albayrak, "İkinci yarıya Talisca çok iyi başladı. Her maç üstüne koyarak oynuyor. Onun o motivasyonuyla takım da coşkulu oynuyor. Bugün herkes çok iyiydi ama o frikik golü, muhteşem bir goldü. Her gün daha iyi oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Erteleme talepleri üzerine

Şubat ayında oynayacakları bazı maçlarla ilgili erteleme talebinde bulunmalarının gündemde olduğundan bahseden Beşiktaşlı yönetici, "Talebimiz olacak ama takdir federasyonun. Hem lig hem Ziraat Türkiye Kupası hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst üste maç yapacağız. Her kulvarda olduğumuz için önem arz ediyor. Umarım değerlendirirler, olmazsa da oynayacağız." şeklinde konuştu.

Metin Albayrak, hangi maçlar için erteleme talebinde bulunacaklarının sorulması üzerine, "Hocamız bunu kendi ekibiyle değerlendiriyor. Onun çerçevesinde bir karar verecekler." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler