Metin Albayrak'tan transfer açıklaması! Takviye olacak mı?

16.12.2017 - 11:59 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 11:59

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, beIN Sports'a takımın son durumunu değerlendirdi.

Ligde geride kalmalarını Şampiyonlar Ligi maçlarına bağlayan Albayrak, devre arasında takviye yapmayı düşünmediklerini söyledi.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Bayern Münih eşleşmesi

"Bayern Münih, Avrupa'da 5 kez bu kupayı kaldırmış büyük bir camia. Biz de iki sene üst üste şampiyon olmuş ve Avrupa'da iyi işler yapan bir Beşiktaş'ız. Biz oraya kendimize güvenerek gidiyoruz. İlk maçın orada olması avantaj. Vodafone Park'ta taraftarımızın da desteğiyle çeyrek finale çıkmak istiyoruz."

Albayrak: "Hedef şampiyonluk"

"Ligde bakıldığı zaman geçen sezona göre gerideyiz. Geniş kadro ve güce sahibiz. Son iki maçı da kazanıp devreye kendimizi atmak istiyoruz. İkinci yarıda da çok zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Bizim en büyük hedefimiz 3 kez üst üste şampiyon olmak."

Beşiktaş devre arasında transfer yapacak mı?

"Derin bir ekibe sahibiz. İhtiyaç olursa takviye yaparız ama şu an öyle bir şey gözükmüyor. Bize talepler de gelebilir. Biz de cezip gelen tekliflere göre; oyuncu satabilir ve oyuncu alabiliriz. Devre arasında takviye düşünmüyoruz. Cenk'i satmayı düşünmüyoruz. Avrupa'da Cenk gibi çok az santrfor var. Kulüp ve Cenk'in menfaatlerini de değerlendireceğiz. Cenk bizim evladımız."

Senin için hazırladığımız haberler