Metin Diyadin, Giresunspor'a neden geri döndü? Açıkladı!

01.03.2018 - 13:48 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 13:48

Giresunspor'da Yılmaz Vural'ın istifasından sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna yeniden getirilen Metin Diyadin, ligde bulundukları konum hakkında açıklamalarda bulundu. 

Takımın play-off'a kalma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen Diyadin; taraftar, futbolcular ve yönetimin kenetlendiğini sözlerine ekledi.

Metin Diyadin, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İşte detaylar...

"Şu anda yeni bir sayfa açtık. Takımın ihtiyacı vardı. Ben de bu daveti geri çeviremedim. Şu an 7 puan önümüzdeki takımlar, biz gitmeden önce 2 puan arkamızdaydı. Tuhaf gelişmeler oldu. Bu yıl için en azından geri dönüş yapmak istiyoruz. Play-off'ta üstümüzde altı yedi takım var. 23 gün önce ne konuşuyorduk, şimdi ne konuşuyoruz? Yapmamız gereken tek şey bir bütün olmak. İlk başlardaki oyun formatını geri getirmemiz lazım. Bu güveni geri getirmek durumundayız. Psikolojik olarak toparlanmamız gerekir. Bu oyuncular bu takım 1 ay önce Başakşehir'i elemiş takım. Fenerbahçe ile kafa kafaya oynamış bir takım.

Skor üretme durumundan dolayı böle sonuçlar çıkabiliyor. Giresunspor takım olarak çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Uzatmalarda yediğimiz goller bizi demoralize etti.

Gazişehir Gaziantep, çok önemli tranfer hamleleri yaptı. Fikstür avantajıyla seri galibiyetler aldılar. Çıkışta olan bir takım. 2 puan gerimizdelerdi. Şuan 7 puan önümüzdeler. Kendimizi toparlayıp lige güzel başlamak istiyoruz. Dönebilir miyiz ? Evet dönebiliriz."

AJANSSPOR-

Senin için hazırladığımız haberler