Metin Diyadin'den flaş transfer açıklaması!

01.08.2017 - 12:55 | Son Güncellenme: 01.08.2017 - 12:55

Metin Diyadin'den flaş transfer açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Radyospor'da yayınlanan Transfer Hattı programında Salim Manav'a konuştu.

Diyadin, Yeşil-Beyazlı takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu:

 

"Yaklaşık iki haftadır Kızılcahamam'dayız, dün kampı sonra erdirdik artık Giresun'da devam edeceğiz. Geçen yıldan kalan 6 oyuncumuz var. Bunun üstüne birkaç transfer yaptık, bu oyuncularla beraber 14-15 kişiyiz. Hali hazırda 4-5 tane nokta transfer yapmamız gerekiyor. Çünkü bir hedef belirlediğimiz zaman bunların biraz zorunlu olduğuna inanıyorum"

"Önümüzdeki iki üç gün içinde görüştüğümüz oyuncular olacak, İnşallah bunlar gerçekleşir. Hedefler kolay olmuyor.
Saha içi bölümünde de sayısal olarak tam değiliz. Aldığımız 1-2 oyuncu geç katıldıkları için şu an hazır değiller. Yani 2 hafta kala birkaç oyuncu katmamız zorunluluk gibi görünüyor"

 

"Maurice Dale, gelmeden önce 2 hafta çalışmış. Sonrasında transfer süreci 1 hafta 10 gün sürdü. İnşallah Giresun'da takımla beraber antrenmanlara başlayacak.  Mehmet Akyüz'ü biliyorsunuz o da fizik olarak şu an hazır değil. Bunların bir hazırlık süreci olacak. Giresun'da hepsi takımla beraber çalışmaya başlayacak"

"Serkan Yanık'ta sakatlık problemi vardı. O yüzden ayrılmak zorunda kaldı. Kokalovic ile ilgili bir temas oldu ancak Kokalovic'in 2-3 ay sürecek bir sakatlığı vardı. Oyuncu kendisi söyledi. 2-3 aylık bir sakatlık süreci olduğu için bu transfer gerçekleşmedi"

 

"Elimizde şu anda 2 tane stoper var, zorunlu olarak almalıyız. Kaleci transferi yapmalıyız. Yani 4-5 oyuncu almak zorundayız. Adriano Facchini ile ilgimiz yok. Kaleciyi yerliden yana kullanmak istiyoruz ama zorunlu olarak yabancıya döneceğiz. Çünkü yabancı oyuncu sayımız şu an 4, işte orada bir karar durumundayız. Yerli transfer yapabilirsek yerli oyuncu transfer edeceğiz, olmazsa zorunlu olarak yabancıya döneceğiz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler