Metin Keçeli'den flaş sözler! Guti tepkisi!

02.07.2018 - 15:48 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 18:48

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Negredo ile yolların ayrılmasının doğru bir karar olduğunu ifade eden Keçeli, yardımcı antrenör konusunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Metin Keçeli'den flaş sözler! Guti tepkisi!

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Negredo ile yolların ayrılmasının doğru bir karar olduğunu ifade eden Keçeli, yardımcı antrenör konusunda çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Negredo ile yola devam edilseydi Beşiktaş'a yazık olurdu"

Geçen sezon kaçan şampiyonluğu Negredo’ya bağlıyorum. İşi gol atmakken bunu yapamadı. Beşiktaş’ın golcüsü bu kadar az golle sezonu tamamlayamaz. Galatasaray maçında bile çok müsait bir pozisyonu gole çeviremedi. Artık yola onunla devam etmek Beşiktaş’a yazık etmek demekti.

Metin Keçeli, Şenol Güneş'i neden aradı? Açıkladı!

Uzun yıllardır Şenol Güneş ile dostluğumuz var. Şenol Hoca’nın Negredo ile devam etmeme kararı sonrası kendisini tebrik ettim. Tek bir sitemim Guti. Bu ne demektir yahu? Şenol hocaya sordum, “Sen mi istedin?” dedim. Tam anlamıyla istememiş. Beşiktaş’ın, kendi içinden değil başka bir ülkeden yardımcı antrenör getirmesini doğal bulmuyorum. Şenol Güneş’e, Negredo konusundaki açık tavrını övdüm. Takıma katkı vermeyen futbolcular konusunda gerekli ayıklamayı Şenol Hoca yapacaktır.

"Gökhan Töre yeni bir transfermiş gibi"

Lens çok değişik özellikleri olan bir futbolcu ancak sürekliliği yok. Fenerbahçe’deki performansına şaşırmıştık ancak Beşiktaş’ta bir maç bile kazandırmadı. Quresma tek başına Beşiktaş’a kaç maç kazandırdı. Mesela ben Gökhan Töre’yi yeni ve büyük bir transfer olarak görüyorum. Sakatlık sonrası futboldan koptu ancak bu sene Beşiktaş onu yeni bir transfermiş gibi kazanacak. Bu sene Beşiktaş’ta dahil önceki sezonlarda büyük transferler yapan kulüpler için işler öyle kolay değil. Portekiz’in iki yıldızı Quaresma ve Pepe Beşiktaş’ta oynuyor. Bunlar pahalı oyuncular.

Yabancı kuralı hakkında...

11 yabancı ile sahaya çıkılıyor. Önce 8’e, sonra daha da aşağı indirilmeli. Bu iki senede uygulanan sistemin Türk futboluna verdiği zararları görüyoruz. Almanya ve Hollanda’daki gurbetçiler olmasa milli takıma oyuncu bile çıkaramayacağız.

"Oğuzhan, kabiliyetini ortaya koymalı"

Oğuzhan ilk geldiği zaman her sene üstüne koydu ve milli takımın yıldızı oldu. Daha sonra Beşiktaş kadrosundaki transfer bolluğu oynamasına engel oldu. Oğuzhan bu kadronun kaptanı olarak kendi futbol kabiliyetini artık sahaya koymalı. Pek çok yabancı futbolcular var, onlar çok mu farklı? Oğuzhan bunların üstünde bir futbolcu.

Senin için hazırladığımız haberler