Metin Keçeli'den Orhan Ak sözleri: "Bu istifa ile birlikte Beşiktaş..."

23.08.2019 - 17:22 | Son Güncellenme: 23.08.2019 - 14:29

Metin Keçeli'den Orhan Ak sözleri: "Bu istifa ile birlikte Beşiktaş..."

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, siyah-beyazlıların gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Keçeli, yardımcı antrenör Orhan Ak’ın istifasıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Metin Keçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Metin Keçeli: "Tecrübeli oyuncuların varlık gösterememesi Beşiktaş'ı sıradanlaştırıyor"

Sivasspor maçında beklenmeyen bir yenilgi ortaya çıktı. Beşiktaş kaybedebilir ama böyle değil. Göztepe de geçen hafta kaybetti ve şimdi puan kaybına tahammül yok. Beşiktaş’ın geniş bir kadrosu olmasına karşın bazı futbolcular kendi kimliklerini bulamadı. Gökhan, Quaresma ve Caner buna örnek. Tecrübeli oyuncuların varlık gösterememesi Beşiktaş’ı sıradanlaştırıyor. Yeni transferlerin ne zaman varlık göstereceğini de zaman içinde göreceğiz. Beşiktaş, üst üste iki maçı kazanırsa havasını bulur ve yoluna devam eder.

N’Koudou transferi için ne düşünüyor?

N’Koudou Premier Lig’de varlık gösteremedi. Ama inşallah Beşiktaş’a fayda sağlar. Beşiktaş’ta neler yapacağını daha çok önemsiyorum. Abdullah Avcı en iyi şekilde kullanmaya çalışacaktır.

Metin Keçeli: "İlk haftadan şampiyonluk şarkıları söylenmemeli"

Ben Beşiktaş’ın toparlayıp lige asılacağını düşünüyorum. Beşiktaş önündeki 2 maçı kaybederse, büyük sıkıntı olur. Ümitsiz değilim. Galatasaray, Denizlispor maçında yenilgi aldı. Fenerbahçe de kazandı ama ilk haftadan şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Bence bu kolay değil. Keyifli bir lig olmasını arzu ediyorum.

Metin Keçeli: "Burak Yılmaz'a alternatif lazım"

Volkan Babacan kendisini kanıtlamış, üst düzey bir kaleci. Son dönemlerde formasını kaptırmış olması onu kıymetsizleştirmez. Beşiktaş’ta eksikler var. Fakat; Beşiktaş’ın ilk sorunu kaleci değil. Gol konusunda sadece Burak Yılmaz’a kilitlenmek doğru değil. Onun olmadığı maçlarda gol atma konusunda Beşiktaş ciddi sıkıntılar yaşar. Alternatif lazım diye düşünüyorum.

Metin Keçeli: "Yönetici olarak ben konuşuluyor olsaydım ben de istifa ederdim"

Orhan Ak göreve geldiği ilk gün Abdullah Avcı’ya seslenmiştim. Kendisini ve Beşiktaş’ı yıpratmamasını söylemiştim. Geç de olsa bu karar alındı. Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş’ın attığı gol, yediği gol konuşulmuyor bu konuşuluyordu. Yönetici olarak ben konuşuluyor olsaydım ben istifa ederdim. Bu istifa ile doğru yola girilmiş oldu. Şimdi Beşiktaş neden gol yediğini, nasıl attığını konuşsun. Orhan Ak’ın istifası gecikmiş ama doğru bir karar.

Senin için hazırladığımız haberler