Metin Koç: 'Yılmaz Vural’ı büyük umutlarla ailemize katmıştık'

10.07.2018 - 20:19 | Son Güncellenme: 10.07.2018 - 20:19

Giresunspor Başkan Yardımcısı Metin Koç, geçtiğimiz sezon takımın başına getirdikleri fakat 3 hafta sonra yollarını ayırdıkları deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural için, “Hem hocam hem bizim tarafımızdan talihsizlik oldu. Dokunun uyuşması lazım. Büyük umutlarla ailemize katmıştık ama olmadı” dedi. 

Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonu fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşti. Kura çekiminin ardından Giresunspor Başkan Yardımcısı Metin Koç, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Her sezona heyecanla başladıklarını belirten Koç, “Benim altını çizmek istediğim bir husus var; yeşil sahalarda şiddetin olmadığı, herkesin ailesiyle beraber maç izlemeye gidebildiği bir sezon temenni ediyorum. Çünkü 1. Lig son yıllarda inanılmaz bir şekilde heyecan ve izlenebilir bir lig oldu. Neredeyse Süper Lig’e eş değer oldu. Maalesef geçtiğimiz ve daha önceki sezonlarda şiddet olaylarına şahit olduk. Yönetici olarak da seyirci olarak da gördük. Umarım önümüzdeki sezon olmaz. Futbol insanları kaynaştıran en iyi spor” diye konuştu. 

“Uzun yıllardır Süper Lig hayalimiz var” 

Yeni sezon transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Metin Koç, “Biz bu sene iyi oyuncular kattık. Bizim uzun yıllardır Süper Lig hayalimiz var. İnşallah hayalimizin son bulacağı bir sene olacak. Hedefimiz tabi ki Süper Lig” şekline konuştu. 

“Yılmaz Vural’ı büyük umutlarla ailemize katmıştık ama olmadı” 

Geçtiğimiz sezon takımın başına getirdikleri ve daha sonra yollarını ayırdıkları Yılmaz Vural için Koç, “Yılmaz Vural hamlesini doğru buluyorum. Yöneticiler olarak biz teklif ettik. Ben de bizzat içerisindeydim. Hem hocam hem bizim tarafımızdan talihsizlik oldu. Dokunun uyuşması lazım. Doku uyuşmadığı zaman uyuşmazlık oluyor. Böyle bir talihsizlik oldu. Yoksa hocamız tecrübeli bir hoca. Bizim kulübümüz de çok eski bir kulüp. Büyük umutlarla ailemize katmıştık ama olmadı. Şanssızlık diyelim” değerlendirmesinde bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler