Metin Öztürk: "105 puanla şampiyonluk olup 5. yıldızı takmak istiyoruz"

Burak Alaca
15.04.2024 - 22:33 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 23:01

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ligde kazanadıkları Corendon Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detayları...

Metin Öztürk: "105 puanla şampiyonluk olup 5. yıldızı takmak istiyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray'ın Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ikinci başkan Metin Öztürk açıklamalarda bulundu.

"105 puanla şampiyonluk olup 5. yıldızı takmak istiyoruz"

Sezonu rekor puan ile şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyleyen Öztürk "Biz 37. haftaya kadar lider devam edeceğiz. Orada da bunu perçinleyeceğiz ve şampiyon olacağız. 105 puanla şampiyon olup, 5. yıldıza doğru son hamleyi yapacağız." dedi.

"Rakiplerimize saygı göstererek şampiyonluğu kutlayacağız"

Şampiyonluk yolunda tüm takımların emeklerinin kıymetli olduğuna vurgu yapan ikinci başkan "Herkesin emeği, alın teri kıymetli. Rakiplere saygı göstererek sezon sonunda taraftarımızla şampiyonluğu kutlayacağız. Önümüzdeki altı rakipten biri Fenerbahçe. Pendik maçı var küme düşme hattında. Adana Demir, Konya bunların hepsi kıymetli rakipler." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın jokerinden bir ilk!
Habere Git

"Tahmin yürütmek müneccimlik olur"

Süper Lig'de her maçın zor olduğunu ve tahminde bulunmanın zor olduğunu vurgulayan Metin Öztürk "Ben son maça kadar bu yarışın devam edeceğini düşünüyorum. Biz kıymetli rakiplerimizle kıymetli maçlar oynuyoruz. Her maç zor. Onun için bir tahmin yürütmek müneccimlik olur. Önümüzdeki altı rakipten biri Fenerbahçe. Küme düşme hattında olan Pendikspor... Hepsi değerli takımlar. Ümit ediyorum ki sezon sonunda şampiyon biz olacağız." dedi.

"Gelecek sezon da şampiyonluk olmak istiyoruz"

Gelecek sezonda da şampiyonluk hedefleri olduğunu belirten ikinci başkan "Bizim yönetim kurulumuz yarın ve çok taze bir konu. Bu işin sorumlusu Erden Timur. Ona sormanızda fayda var. Biz yönetim kurulu olarak keyifle takımı izlemeye devam ediyoruz. Umut ediyorum ki gelecek sezon da şampiyon olarak gerçek 5 yıldızı takmak istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler