Metin Öztürk: "Terim, Galatasaray’dır"

04.12.2020 - 22:44 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 22:45

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakkında konuşan Öztürk, "Fatih Terim'in Galatasaraylılığını sorgulayamazsınız. Galatasaray'ın yıldızlarının yarısı Fatih Terim'a ait." dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR HABER -

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün Youtube Sportcell kanalında belgeseli yayınlandı. Hem özgeçmişini anlatan hem de gelecekle ilgili konuşan Öztürk'ün dikkat çekici açıklamaları belgeselde yer aldı.

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk’ün belgeseli yayınlandı.

Adının Metin Oktay'dan geldiğini anlatan ve Taçsız kralın vefat ettiği gün gözyaşları içerisinde hatırlayan Metin Öztürk, “Çok küçük yaşlarda maçtan önce futbolculara Galatasaray Adasına gelirdi. 2-3 maça beni götürmüştür elimden tutup” dedi. Galatasaray Adası’nın efsane müdürü Süleyman Öztürk’ün oğlu olan Metin Öztürk,  Galatasaray ailesi içerisinde büyüdüğünü söyledi. Meslek hayatına gazeteci olarak başladığını ifade eden Metin Öztürk, 1999 yılında da ilk yerli sermayeli asistans şirketini kurduğunu söyledi.

14 milyon vergi

Maddi gücüyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Öztürk, “Şimdi genel olarak para konusu çok soruluyor. Aile olarak para konuşmayı sevmiyoruz. Doğduğumuz günden bu yana çok zorlu şartlarda yetişmemizin etikisi de var. Ama vergi konusu açılınca gözümüz büyüyor. Yarattımız istihdam açılınca gözümüz büyüyor. Biz yıllık 14 milyon lira vergi ödüyoruz. Bu övüneceğim bir şey” dedi.

"Fatih Terim, Türkiye'den kıymetinin iyi anlaşılmadığını düşünüyorum” diyen Öztürk, “Manchester’da Alex Ferguson'un tribüne adı verilmişti. Niye bizim bir tribünümüzün adı Fatih Terim değil. Fatih Terim'in Galatasaraylılığını sorgulayamazsınız. Galatasaray'ın yıldızlarının yarısı Fatih Terim'a ait. Fatih Terim polemik malzemesi olabilecek biri değil. Fatih Terim'e Galatasaray'dır bana göre" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler