Metin Öztürk'ten mahkeme kararı sonrası ilk açıklama

22.04.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 16:26

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk mahkemenin seçime getirilen tedbir kararına yapılan itirazı kabul etmesinin ardından Radyospor'a konuştu.

Metin Öztürk'ten mahkeme kararı sonrası ilk açıklama

AJANSSPOR HABER

10. Asliye Hukuk Mahkemesi Galatasaray’da seçime getirilen tedbir kararına yapılan itirazı kabul etti. Bu karar ile sarı-kırmızılı camiada 30 Nisan’da seçim yapılabilecek. 
 

Metin Öztürk'ten ilk açıklama

Mahkeme, Galatasaray’ın 30 Nisan’daki seçimine konan tedbiri kaldırmasının ardından sarı kırmızılı takımın başkan adaylarından Metin Öztürk Radyospor'da Özgür Sancar'a ilk açıklamasını yaptı. Öztürk "İki başkan adayının olduğu bir toplantı yaptık. Burak Elmas başkanımızda seçimize destek veriyor. 30 Nisan'da seçim yapılacak. Bizim kırmızı diğer adayın sarı. Seçimin kimin kazanacağı ise yazı tura atmak gibi bir şey. Umarım sonunda Galatasaray kazanır." dedi.

İlgini Çekebilir
Mahkeme kararını verdi! G.Saray'da seçim ne zaman yapılacak?
Habere Git

Antalyaspor tartışması

Özgür Sancar'ın Antalyaspor ile igili yaşanan tartışma ile ilgili sorusuna ise Öztürk" Galatasaray ile ilgili sorulara varım sağda solda konuşan reklam yapanlarla isim yok." ifadelerini kullandı. Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk’ün, “Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözlerinin ardından Antalyaspor Kulübü ile Öztürk arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler