Metin Öztürk'ten tepki "Umarım aramızda böyle bir ahlaksız yoktur"

Feride Kara
28.04.2022 - 18:10 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 18:19

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Ziyal'ın tweetine cevap vererek seçim ertelemesine tepki gösterdi

Metin Öztürk'ten tepki "Umarım aramızda böyle bir ahlaksız yoktur"

AJASSPOR HABER

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesi sonrası seçime gidileceği kesinleşmiş ama mahkemeden gelen tedbir kararı sonrası seçim bir kez daha ertelenmişti. Galatasaray tedbir kararı bozulduğu için 30 Nisan Cumartesi günü bir kez daha seçimli kongreye gidecek. 

Seçim iptali camiayı çok yorar

Ancak alınan bilgilere göre genel kurul öncesinde mahkeme yoluyla seçimin iptal edilebileceği öğrenildi. Böyle bir şüphe kulislerde konuşulurken Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İbrahim Ziyal, sosyal medya hesabından "Gelinen noktadan sonra Galatasaray seçimi herhangi bir şekilde iptal olur ve ötelenir ise, bu süreç camiayı çok yorar!" ifadelerini kullandı. 

Umarım aramızda böyle bir ahlaksız yoktur

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk ise Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İbrahim Ziyal'in tweetine cevap verdi. Öztürk "İbrahim Hocam umarım aramızda böyle bir ahlaksız yoktur." diyerek seçimin ertelenmesi konusuna sert bir dille cevap verdi. 

Galatasaray seçim sürecinde neler oldu?

İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'da seçime getirilen tedbir kararına yapılan itirazı kabul ederek 23-30 Nisan’daki seçime konan tedbiri kaldırmıştı. Ardından, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve beraberindeki 9 yönetici, mahkemeye başvurarak idari ibrasızlığın kaldırılması için dava açtıklarını duyurmuştu. Galatasaray Kulübü ise bir açıklama yayımlayarak açılan davanın mevcut seçim sürecine olumsuz bir etki etmeyeceğini belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler