Metin Öztürk'ten Sparta Prag yorumu: Amacımız her maçı kazanmak

18.12.2023 - 17:39 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 17:43

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştikleri Sparta Prag hakkında açıklamalar yaptı.

Metin Öztürk'ten Sparta Prag yorumu: Amacımız her maçı kazanmak

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştikleri Çekya temsilcisi Sparta Prag hakkında açıklamalarda bulundu.

"Yabancı takımları yenmek Galatasaray'ın genlerinde var"

TRT Spor'a konuşan Öztürk, "Yabancı takımları yenmek Galatasaray'ın genlerinde var. Biz her rakibi çok kıymetli buluyoruz. Ana odağımız yabancı takımları yenmek. 

"Okan hocamız 2000’de oyuncu olarak kupayı kaldırdı"

Okan hocamız 2000’de oyuncu olarak kupayı kaldırdı. Ümit ediyoruz ki, inşallah teknik direktör olarak da o kupayı tekrar kaldıracak" diye konuştu.

"VAR çalışmıyor"

Açıklamalarına devam eden Öztürk, "Biz 8-9 puanla gideceğimiz Kopenhag'a 5 puanla gittik... Manchester United maçında verilmeyen penaltımız, bana göre ofsayt olmayan Icardi'nin golü... Bayern Münih maçı öbür tarafta... Almanya'da hiç böyle bir şey başınıza geleceğinizi düşünür müsünüz? VAR çalışmıyor... Kolay diye bir şey yok...

"Her maça kazanmak için çıkacağız"

Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi'nde yolunda devam etmeliydi... Her maça kazanmak için çıkacağız. Belki kader bizi UEFA'da güzel bir yere götürüyordur. Sonu ümit ederim, hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler