Aziz Çetin, Metin Öztürk'ü şımarık kız çocuğuna benzetti ! Nuri Şahin

21.04.2022 - 11:39 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 12:06

Antalyaspor ile Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk arasındaki Nuri Şahin gerginliği artarak devam ediyor. Başkan Aziz Çetin, Öztürk’ü şımarık kız çocuklarına benzetti.

Aziz Çetin, Metin Öztürk'ü şımarık kız çocuğuna benzetti ! Nuri Şahin

AJANSSPOR HABER

Seçim heyecanı yaşayan Galatasaray’da başkan adaylarından Metin Öztürk’ün, “Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözleri gündemdeki yerini kaybetmiyor. 

Konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunan Antalyaspor Kulübü, “Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz” sözleriyle karşılık vermesinin ardından bu kez Başkan Aziz Çetin sert sözler kullandı.

"Sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları gibi ama bu kez olmayacak"

Yerel televizyon kanalı Koza’ya konuk olan Aziz Çetin, Metin Öztürk’ü şımarık kız çocuklarına benzetti. Nuri Şahin ile 5 yıllık sözleşmelerinin bulunduğuna vurgu yapan Çetin, “Galatasaray’ın bir başkan adayının seçim vaadi olarak Antalyaspor’un sözleşmeli hocasının ismini kullanması öncelikle şık değil. Benzetmem yanlış anlaşılmasın, ancak sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin’i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak. Nuri Şahin Antalyaspor’un sözleşmeli hocasıdır” dedi.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas açıkladı: Seçim kararı...
Habere Git

Yüklü kazanç istiyor

Nuri Şahin’in takımdan ayrılma şartlarını da sıralayan Aziz Çetin, “Nuri Hoca’yı ikna edebilecek bir proje ile gelirlerse ve ikna etmeyi başarırlarsa, Antalyaspor da bu konuda çok yüklü bir kazanç sağlayacaksa düşünürüz. Bana gelip Nuri Şahin ile ilgili çok yüklü bir bonservis bedeli teklif etseler, önce onla görüşürüm. O’nun kariyerine katkı sağlayacak bir proje gelirse buna Nuri Hoca ile birlikte karar veririz” diye belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler