Metin Tekin: ''Galatasaray bu işin sadece pasla olmayacağını gördü''

28.12.2019 - 23:07 | Son Güncellenme: 28.12.2019 - 23:17

Metin Tekin: ''Galatasaray bu işin sadece pasla olmayacağını gördü''

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti. 

Maçın ardından Bein Sports yorumcusu Metin Tekin, mücadeleyi değerlendirdi:

Bu iş sadece pas kalitesiyle yapılmaz. Pas oyunu en fenomen oyun olarak görülüyordu. Galatasaray bu işin sadece pasla olmayacağını gördü. Böyle kazanamayacağını gördü. Kalite de gerekli. Oyunun çıkış noktası ben pas yaparım diyordu. Rakibin arkasına geçmek zorundasın. Oyuncu eksiltmen lazım. Genelinde kötü oynadılar.

Galatasaray değişime gidecek Fatih Terim de gördü. Ömer Bayram, dinamik oyuncu özelliğiyle vazgeçilmez oldu. Taylan koşu kalitesini artırarak şans buldu. Nasıl kazanacağını bilmek zor ama Galatasaray nasıl kazanamayacağını gördü. Eskiden daha çok fizik gücü ön plandaydı artık teknik öne çıkıyor. Ajax ile başladı bu. Biz de böyle var olduk. Eski teknik adamlarımız çok yanıldı.

Antalyaspor Bülent Korkmaz ile iyi işler yapmıştı. Hoca iyi iş çıkarınca bu takım daha iyilerini yapabilir deniyor. Galatasaray'a verilen çok net penaltı. Çarpan oyuncu da itiraz etmedi. Topun gidişini engelliyor.

3 golden önce Ömer Bayram'ın koşusu çok iyi. İçeriye de güzel çeviriyor. Falcao aşırtma denediği pozisyonda servis yapsa daha iyiydi. Ayağını da yere çarpıyor.

Babel'in golünde Ömer Bayram'dan müthiş pas geldi. Uzun mesafeli çok iyi bir servis. Babel de güzel bir net vuruş yaptı. 
Maçın adamı bence Ömer Bayram ama Falcao seçilecektir.
 
 

Maçın adamı olarak, Ömer Bayram 1, Falcao 2, Taylan 3 derdim.

Senin için hazırladığımız haberler