Metin Tekin: 'VAR olmazsa hakemlik bitti!'

07.10.2018 - 19:54 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 22:54

Metin Tekin: 'VAR olmazsa hakemlik bitti!'

beIN Sports yorumcuları Metin Tekin ve Önder Özen, Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçının devre arasında konuştu. 

Metin Tekin, "Beşiktaş pozisyon üretmek için hiçbir şey yapmadı. Beşiktaş oyunu kaliteye çevirmeyi başaramadı. 10 kişi kalan Beşiktaş'ın maçı çevirmesi çok kolay gözükmüyor" dedi.

'Babel sahada kalmalı'

Önder Özen ise "Şenol Güneş devre arasında golü nasıl bulacağını düşünecektir. Beşiktaş 10 kişi kaldı. Şenol Hoca öndeki oyuncularından birisinden fedakarlık etmeli. Bu isim Quaresma olabilir, Quaresma'nın sarı kartı da var. Babel mutlaka sahada kalmalı" diye konuştu.

Atiker Konyaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Başakşehir maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan beIN Sports yorumcularının sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Metin Tekin, "Beşiktaş deplasmanda 10 kişiyle beraberliği kabul eder misiniz? 2-1 öne geçtikten sonra etmezsiniz.  Ljajic'in oyundan çıkmasını doğru bulmadım. Konyaspor'un üstünüze geleceğini bilerek Roco'yu oyuna alıyorsunuz. Love çıkartmanız mı Konyaspor'a baskı yarattır? Bir futbol sorusudur bu. Negredo'dan sonra şans Larin ve Love'a geldi. Hangisi ilk tercih olur onu bilemem" dedi.

'Beşiktaş ligin birinci sıradaki takımı'

Önder Özen, "Kadro kalitesi anlamında Beşiktaş ligin birinci sıradaki takımı. Beşiktaş'ın attığı ikinci gol şahane bir kombinasyonla atıldı. Bu golün bir kalitesi vardı. Caner benim nazarımda ülkedeki bir numaralı sol bektir. Pepe'de vazgeçilmez değil. Beşiktaş şampiyon olduğunda 8 saniyede almış topu, bu sezon 13 saniye olmuş o süre. Yani mesafe artmış" ifadelerini kullandı. 

'VAR olmazsa hakemlik bitti!'

Metin Tekin, "Başakşehir'in pozisyon temiz, net gol. VAR sisteminin mantığı 'gel hadi pozisyonu izle' budur... Bülent Yıldırım, Galatasaray maçında yanlış yapmıştı. Burada normal durum var. Hakem protokolün dışında davransa bir şey olmazdı. VAR sistemi bozulmuşsa hadi boşver mi diyorsunuz? VAR olmazsa hakemlik bitti!"açıklamasında bulundu.

Tugay Kerimoğlu, "Vagner Love oyunda olduğu sürece Beşiktaş'ın iyi oynamasında en önemli faktördü. Takımı ileriye çıkaran karakterdi. Love'ı oyundan alınca verdiğiniz mesaj çok açık "Ben yaslanıyorum, üstüme gel" Bugün biz de çıkalım sahaya, geriye çekilen Beşiktaş'ın üstüne biz de giderdik. Şenol Hoca risk almayı sevmiyor. Büyük camialarda büyük hoca olmak istiyorsanız risk almak zorundasınız. Antalyaspor maçında Fatih Terim'in yaptığı gibi... Konyaspor yaslanabilir ama siz 2-1 öne geçmişken Roco'yu alarak yaslanamazsınız. Fenerbahçe-Başakşehir maçıyla ilgili yorumum şudur; Fenerbahçe taraftarı bugün gerçek sonucu biliyor. Fenerbahçe taraftarı Başakşehir'in kazandığını biliyor. Fenerbahçe taraftarı bugün kimin kaybettiğini çok iyi biliyor... " diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler