Metin Tekin ve Önder Özen'den Negredo yorumu

06.03.2018 - 23:03 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 23:03

Metin Tekin ve Önder Özen, Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Trabzonspor karşılaşmasına asistleriyle damga vuran Negredo'yu yorumladı.

Metin Tekin'in Negredo yorumu

"Negredo'nun şu zamana kadar attığı 5 gol, Beşiktaş'ın santrforu olarak yeterli değil. Fakat bazı oyun çözümlerinde önemli rol alırsınız. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında Negredo da böyle oldu ve final paslarıyla  işi halletti. Yeteri kadar da şans bulamadı takımında. Bazen santrfor alırsınız ve onunla gidersiniz bazen de oyun çözmede haftalık performanslarla şans bulmaya çalışırsınız. Şenol Güneş'in durumu da bu bence.  'Bu hafta benim santrforum bu' diyemeyecek Şenol Hoca.  Haftalık performanslarla Vagner Love ve Negredo ikilisinden birini  oynatacak son 10 hafta için."

Önder Özen'in Negredo yorumu

"Santrfor tam olarak öyle değil ama omurgada her pozisyon için devamlılığın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Titrek bir santrfor, harikulade ve güçlü olmasına rağmen. Önümüzdeki hafta oynayıp oynamayacağını bilmeyen ve sırtındaki numara ne zaman kalkacak titremesi vardır. Ben Vagner Love'da şunu görüyorum; total beceriler anlamında donanım anlamında en yerli yerindesi Vagner Love. Vuruş var, becerisi var, sırtı dönük bir santrfor tipi var ama; çok titrek görüyorum . Bunu hemen ispatlamak istiyor . Atamadığı zaman seçim hataları yaptığını düşünüyorum . Biraz güvene ihtiyacı var, ama bir maç gelir bir patlar 3 tane atar alır götürür maçı. Şenol Hoca 'işte benim santrforum bu' der ama Negredo buna hiç izin verecek gibi durmuyor."

Senin için hazırladığımız haberler