Mevlüt Aktan: "Başarının sırrı 3 kelime; saygı, güven, devamlılık"

12.03.2021 - 16:17 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 16:29

Manisa FK haberleri... TFF 2. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programında açıklamalarda bulundu. Aktan, "Başarının sırrı 3 kelime; saygı, güven, devamlılık" dedi. Aktan, stadyum müjdesi de verdi. İşte detaylar..

Mevlüt Aktan: "Başarının sırrı 3 kelime; saygı, güven, devamlılık"

Nazım TÜRKNAS/ Volkan YILMAZ

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programının bu haftaki konuğu; Türkiye liglerinin namağlup tek takımı olan Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan.

"Bu sezon çok güzel bir ivme yakaladık"

Programın başlangıcında, Manisa şehrinin ve Ege Bölgesi'nin futbola elverişli bir iklime ve kültüre sahip olduğunu belirterek, hedeflerinin Manisa şehrinin ismini en kısa sürede Avrupa'da duyurmak olduğunu belirten Mevlüt Aktan; "Bu sezon çok güzel bir ivme yakaladık ve bu ivme kesinlikle tesadüfi değil. Durum böyle olunca haliyle bizlere bu başarının sırrı sorulmakta. Tabii ki başarı; kulüp içerisindeki saygı, aşılanan güven duygusu, devamlılık, tüm çalışanların ve oyuncuların ödemelerinin günü gününe yapılması ve altyapıya yapılan yatırımlar neticesinde meydana geliyor, inşallah da gelmeye devam edecek. 

"Türkiye liglerinde namağlup devam eden tek kulübüz"

Türkiye liglerinde namağlup devam eden tek kulübüz. Eşi benzeri olmayan bir başarı yakaladık. Deplasman rekorlarını alt üst ettik. 13 maç üst üste deplasmanda kazanıyoruz. Bu başarı ile övünüyoruz.

"Geçen sezon kaybedilen fırsat aklımızdan silinmiyor"

Geçtiğimiz sezon 1. Lig'e çıkma şansını son maçta Tuzlaspor'a karşı dramatik bir şekilde penaltı atışları neticesinde kaybeden Manisa FK'da Başkan Mevlüt Aktan; "Elbette geçen sezon kaybedilen fırsat aklımızdan silinmiyor. Ancak bir yere takılı kalmak da doğru değil. O zamanlar da yaptığımız hatalardan ders çıkarıp, bugün tekrar etmiyoruz. Ne yaptığını bilen bir yönetim kadrosu ve teknik ekibe sahibiz. Bu sezon, çok daha farklı" ifadelerini kullandı.

Stadyum müjdesi

Kendisine sıkça sorulan stadyum sorularına da ilk kez net bir şekilde açıklık kazandıran Aktan; "Biz bir stadyum projesi hazırladık, belediye başkanımıza ve sayın bakanımıza sunduk. Ancak 2 hafta önce bakanımız bize yeni bir stat yapılmayacağını, onun yerine 19 Mayıs Stadyumu'nun tadilata alınarak üst düzey bir stadyum haline getirileceğini" belirtti. Büyük olasılıkla gelecek sezon maçlarımızı 'yenilenen' haliyle, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağız." şeklinde belirtti.

"Manisaspor ile sağlıklı bir ilişkimiz yok"

Son olarak Manisa'daki takımlarla olan ilişkilerini açıklayan Mevlüt Aktan, şehrindeki tüm kulüplerle ilişkilerinin gayet guzel olduğunu belirten Mevlüt Aktan, "Manisa şehrindeki tüm takımlarımızla Somaspor olsun, Akhisarspor olsun, Turgutluspor olsun ilişkilerimiz güzel ve hiçbir sorunumuz yok fakat ne yazık ki sadece Manisaspor ile sağlıklı bir ilişkimiz yok." ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler