MHK Başkanı belli oldu! Mustafa Çulcu iddiası

25.10.2021 - 23:27 | Son Güncellenme: 25.10.2021 - 23:31

Gazeteci Tahir Kum, MHK'de Serdar Tatlı'nın istifası sonrası yeni başkanın Mustafa Çulcu olacağını duyurdu. Çulcu'nun ekibindeki isimler de belli. İşte detaylar...

MHK Başkanı belli oldu! Mustafa Çulcu iddiası

AJANSSPOR-HABER

Serdar Tatlı'nın istifasının ardından boşalan Merkez Hakem Komitesi (MHK) Başkanlığı için gazeteci Tahir Kum'dan flaş bir iddia geldi. TGRT'de yayınlanan programda Kum, yeni MHK Başkanı'nın Mustafa Çulcu olduğunu söyledi. Çulcu'nun ekibinde ise Muhittin Boşat, Ünsal Çimen ve Sabri Çelik'in olması bekleniyor.

Kulüpler Birliği 'Çulcu' dedi

TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanlığı'nın belli olacağı toplantı öncesi Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın yanı sıra TFF 1. Lig Kulüpler Birliği başkanı Ecmel Sarıalioğlu bir araya gelmişti. Bu toplantıda da Mustafa Çulcu ismi ön plana çıkmıştı.

Mustafa Çulcu kimdir?

1960 Balıkesir Gönen doğumlu olan Mustafa Çulcu, ilk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. Daha sonra İzmir Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nı kazanan Çulcu, buradan mezun olduktan sonra deniz astsubayı olarak Kocaeli’nde görev aldı. 

Daha önce de MHK Başkanlığı yaptı

1990 yılında subay olan ve 2002 yılında da deniz yüzbaşı rütbesiyle emekliliğini isteyen Çulcu, Türkiye Süper Ligi’nde 13 sezon 167 maç yöneterek Türk futbol hakemliği yaptı. Çulcu, daha önce Merkez Hakem Komitesi Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler