MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu Fırat Aydınus kızdırmış!

10.03.2022 - 14:46 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 14:50

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, kurumun üstüne çıktılar diyerek görevden alınan Fırat Aydınus'u işaret etti. Aydınus'un online toplantıya şortla ve sakallı katılması Gündoğdu'yu sinirlendirmiş. İşte detaylar...

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'yu Fırat Aydınus kızdırmış!

AJANSSPOR HABER

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık'ın da bulunduğu 11 hakemi neden görevden aldığını açıklarken 'kurumun üstünde davranışlar' sergilediklerini söyledi. Gündoğdu'nun bahsettiği olayın Fırat Aydınus ile ilgili olduğu ortaya çıktı.

"Rol model arkadaşlar sistemini etkiledi"

Yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulunan MHK Başkanı, "Bazı arkadaşlarımız bilerek veya bilmeyerek kurumun üzerinde davranışlarda bulundular. Bizler toplum üzerinde yaşıyoruz, rol modellerimiz var. Rol model arkadaşlarımız, bulundukları statünün verdiği avantajlardan hakemlik sisteminin etkilendiğini gördük" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ferhat Gündoğdu kaosu daha büyüttü: Trabzonspor, David Ellarey, MHK ekibi...
Habere Git

"Toplantıya sakallı gelene maç vermem"

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Ferhat Gündoğdu ile Fırat Aydınus arasında geçen olayı köşesine taşıdı. Yazıya göre Ferhat Gündoğdu, deneyimli hakem Fırat Aydınus’un başkan olmak için kulisler yaptığını öğrenince “hafif mobing” uygulamaları yaptı. Fırat Aydınus internet üzerinden yapılan sanal bir toplantıya sakal tıraşı olmadan ve şortla katıldı. Bir süre sonra Aydınus, başkana “Bana neden maç vermedin yine?” diye sorunca Gündoğdu, “Toplantıya sakal tıraşı olmadan katılan adama ben maç falan vermem” cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler