MHK, Beşiktaş-Trabzonspor maçına Zorbay Küçük'ü atamak zorunda kalmış!

Orhan Gülek
31.03.2022 - 15:49 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 15:56

Fenerbahçe'nin büyük tepki gösterdiği Trabzonspor maçını yöneten Zorbay Küçük 3 hafta sonra bu kez Trabzonspor- Beşiktaş maçında görev yapacak. Atamanın neden yapıldığıysa belli oldu

MHK, Beşiktaş-Trabzonspor maçına Zorbay Küçük'ü atamak zorunda kalmış!

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Tahkim Kurulu kararına rağmen görevine dönen hakemlere maç vermeyen MHK, Trabzonspor- Beşiktaş maçına Zorbay Küçük'ü atadı. Küçük'ün 3 hafta önce Fenerbahçe-Trabzonspor maçında İrfan Can Kahveci'ye 17. dakikada kırmızı karttan sonra böyle bir maça atanması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Doğru kararı VAR uyarısıyla değiştirdi

Süper Lig’de haftanın hakemlerini açıklayan MHK, haftanın en önemli karşılaşması olan Trabzonspor-Beşiktaş maçına Zorbay Küçük’ü atadı. 29 yaşındaki hakem üç hafta önce İstanbul’da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçına atanmış ve VAR’ın yanlış uyarısıyla verdiği doğru kararı tersine çevirerek İrfan Can Kahveci’yi oyundan atmıştı.

Zorbay Küçük, Trabzonspor- Beşiktaş maçına atanmak zorunda kalındı

Küçük’ün henüz 3 hafta önce Trabzonspor’un işine yarayan hatalı bir karar vermesine rağmen yine Trabzonspor’un bir İstanbul büyüğü ile oynadığı maça verilmesi hakemlik tekniği açısından yanlış olsa da düdük astırma operasyonu nedeniyle elindeki hakem sayısı yetersiz olan MHK, çeşitli başka etkenler nedeniyle yine Zorbay Küçük’e sarılmak zorunda kaldı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç Zorbay Küçük hakkında konuştu: "Sinir problemi var, futbolcularla polemiklere girdi"
Habere Git

Trabzonspor ve Beşiktaş atamaya nasıl bakıyor?

Hem Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hem Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, MHK'nın isteğiyle TFF'nin yaptığı hakemlere düdük asma operasyonu karşısında bir söylemde bulunmadı. İki kulübün bu yüzden bu atamaya itiraz etmeyeceği öngörülüyor.

Zorbay Küçük'ün Beşiktaş ve Trabzonspor karnesi

Hakem Zorbay Küçük, bu sezon Trabzonspor'un 3 Beşiktaş'ın 2 maçını yönetti. Trabzonspor bu karşılaşmalarda 1 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Beşiktaş ise sahadan bir kez 3, bir kez de 1 puanla ayrıldı.  Zorbay Küçük'ün bu sezon yönettiği Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

  • Beşiktaş -Çaykur Rizespor 3-0
  • Antalyaspor -Trabzonspor 2-1
  • Yeni Malatyaspor- Beşiktaş 1-1
  • Trabzonspor-Kasımpaşa 1-0
  • Fenerbahçe-Trabzonspor 1-1
Senin için hazırladığımız haberler