Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı için 4 aday var! Olay isim de listede...

Özgür Koç
21.07.2024 - 11:42 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 12:00

TFF'nin yeni başkanı İbrahim hacıosmanoğlu'nun çağrısının ardından MHK Başkanı Ahmeü İbanoğlu ve kurulu görevinden istifa etti. MHK başkanlığı için 4 aday olduğu ileri sürüldü. İşte o isimler...

Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı için 4 aday var! Olay isim de listede...

AJANSSPOR - HABER

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun seçim sonrasındaki ilk çağrısı, “Tüm kurullar istifa etsin” şeklindeydi.

İbanoğlu ve ekibi istifa etti

Çağrıya uyanlardan biri de MHK oldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan başkan Ahmet İbanoğlu başta olmak üzere 8 üye istifalarını federasyona iletti.

4 aday var

Posta Gazetesi'nin haberine göre; 9 Ağustos’ta başlayacak Süper Lig öncesinde Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı için 4 isim ön plana çıktı.

Hafta içi yapılcak toplantıda netleşecek

Hakem camiasında Barış Şimşek, Metin Tokat, Mustafa Çulcu ve Ferhat Gündoğlu isimleri konuşulmaya başlandı. Hafta içinde Riva’da yapılacak toplantıda konunun netleşmesi bekleniyor. Zira gelecek hafta Riva’da yapılması planlanan sezon öncesi hakem semineri de MHK’nin yeni yapılanmasına bağlı.

Olay başkan Gündoğdu'nun da adı geçiyor

Merkez Hakem Kurulu'nda 2021 yılında başkanlık görevine başlayan ve 6 ay görevde kalan Ferhat Gündoğdu, 8 Mart'ta başta Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus olmak üzere, Ali Palabıyık, Abdulkadir Bitigen, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya'nın klasmanları düşürülmüş ve Süper Lig'de maç alamayacaklarına karar verilmişti.

Yoğun eleştiriler üstüne Gündoğdu, Nisan 2022'de görevinden istife etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler