MHK kural hatası yok dedi!

05.02.2020 - 16:22 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 14:54

Beşiktaş, Göztepe ile oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçta hakem Hüseyin Göçek'in kural hatası yaptığı gerekçesiyle TFF'ye başvuruda bulundu ve maçın 3-0 hükmen galibiyetiyle sonuçlanmasını talep ederken aksi takdirde tekrarını istedi.

Radyospor programcısı Atilla Türker; 'Atilla Türkler ile Markaj' programında MHK'nin kural hatası olmadığına hükmettiğini açıkladı. Son kararı TFF'nin vereceğini belirten Türker, "MHK bu tür başvurular karşısında olayı değerlendiriyor ve maçın hakeminden yazılı savunma istiyor. Hüseyin Göçek de kendi yaşadıklarını ortaya koydu. Hüseyin Göçek'in kuralı bilmemesi mümkün mü? Hüseyin Göçek yaptığı savunmada, top havadayken düdük çaldığını söylemiyor. MHK da böyle olunca olayı hakem hatası olarak değerlendiriyor. Bu şartlar altında MHK, hakemden gelen savunma sonrası TFF'ye 'Kural hatası yok' dedi. Ancak son kararı TFF Yönetim Kurulu verecek. Kararı Türkiye'de federasyon veriyor. Bu yanlış. Ancak itiraz üst merciler var. Burada Beşiktaş adına olumsuz karar çıkacağını düşünüyorum" dedi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN TFF'DEN TALEPLERİ

O maç için de aynı karar çıkmıştı

2013-2014 sezonunda da Kasımpaşa - Beşiktaş maçı için MHK'den aynı kararın çıktığını vurgulayan Atilla Türker, "Donk, Kasımpaşa'da forma giyerken Beşiktaş maçında bir kural hatası ortaya çıkmıştı. MHK orada da kural hatası olmadığını söylemişti ancak TFF Yönetim Kurulu, kural hatasına hükmetmişti" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler