MHK Volkan Bayarslan ve Mustafa İlker Çoşkun'u azletti

19.08.2024 - 14:45 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 14:47

TFF Merkez Hakem Kurulu, geçen hafta Galatasaray'ın maçıyla Feberbahçe'nin maçının hakemleri Volkan Bayarslan ve Mustafa İlker Çoşkun'u görevlendirmeden azletti. İşte detaylar...

MHK Volkan Bayarslan ve Mustafa İlker Çoşkun'u azletti

AJANSSPOR HABER

TFF Merkez Hakem Kurulu, Konyaspor - Galatasaray maçında VAR olarak görev yapan Volkan Bayarslan ile Göztepe-Fenerbahçe maçındaki VAR hâkemi Mustafa İlker Çoşkun'u ikinci bir görevlendirmeden azletti.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan eski FIFA yardımcı hâkemi ve eski MHK icraa kuruku direktörü Ali Kunak, ''MHK VAR atamalarında planlama yaparken, hâkemlere 2 görev veriyor. Konyaspor-Galatasaray maçında VAR'da görev yapan Volkan Bayarslan, Cumartesi ya da Pazar günü yeniden görev alacaktı; Icardi'nin attığı golü, iptal ettirdiği gerekçesiyle kendisini ikinci görevinden aldılar. Ayrıca Göztepe-Fenerbahçe maçında da VAR'da yer alan Mustafa İlker Çoşkun'un uçuş planlaması, Pazar günü yeniden görevi diye yapılmıştı; fakat İzmir'deki performansından dolayı o da görevinden alındı. MHK her ikisini de hatalı bulmuş ve evlerine göndermiş. Haftasonu planladıkları hâlde ikinci VAR görevlerini iptal etmiş.

Senin için hazırladığımız haberler