MHK’den dikkat çeken atama! Galatasaray’dan Beşiktaş’a…

19.04.2021 - 16:53 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 17:07

Süper Lig’in 36. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor-Beşiktaş maçını Fırat Aydınus yönetecek. İşte detaylar…

MHK’den dikkat çeken atama! Galatasaray’dan Beşiktaş’a…

AJANSSPOR-HABER

MHK, Sivasspor ile Beşiktaş arasında Süper Lig’in 36. haftasında oynanacak ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maça Fırat Aydınus’u atadı. Aydınus son olarak 17 Nisan Cumartesi günü zirve takipçilerinden Galatasaray’ın Göztepe ile deplasmanda yaptığı karşılaşmayı yönetti.   

Koronayı atlattı yoğun mesaiye girdi

Kurulun 72 saat arayla Aydınus’a iki şampiyonluk adayı takımın maçını vermedi dikkat çekti. Fırat Aydınus 2 hafta önce Hatayspor-Galatasaray maçına atanmış, ancak koronavirüse yakalandığı için mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetmişti.  

Bu sezon Beşiktaş'ın 2 maçını yönetti

Tecrübeli hakem bu sezon Beşiktaş’ın ise 2 maçında görev aldı. Siyah beyazlılar 16. haftada Kayserispor’u deplasmanda 2-0 yenerken, Aydınus Beşiktaş lehine 2 penaltı kararı verdi. Ziraat Türkiye Kupası’nda da Beşiktaş’ın Başakşehir’i uzatmada 3-2 yendiği karşılaşmada Aydınus düdük çaldı.

Fırat Aydınus'un Sivas karnesi

Aydınus, Sivasspor'un da 2 maçında görev alırken, 13. haftada Yiğidolar, Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yendi, 23. haftada Erzurumspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı. 

 

Fırat Aydınus, Göztepe-Galatasaray mücadelesinde ise sarı kırmızılılar lehine bir penaltı verirken, ev sahibi ekipten Berkan Emir'e kırmızı kart göstermiş, bu karar VAR müdahalesiyleö pozisyon ofsayt olduğu için geri alınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler