Michael Ballack'ın acı günü! Oğlu Emilio hayatını kaybetti...

05.08.2021 - 19:39 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 19:47

Son dakika haberleri... Alman futbolunun yaşayan efsanelerinden Michael Ballack'ın 18 yaşındaki oğlu Emilio hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Michael Ballack'ın acı günü! Oğlu Emilio hayatını kaybetti...

AJANSSPOR - HABER

 

Bayer Leverkusen, Bayern Münih ve Chelsea'de oynadığı oyunla adından sıkça söz ettiren emekli futbolcu Michael Ballack, oğlu Emilio Ballack'ı (18) trajedik bir kazada yitirdi.  

Engebeli arazide yuvarlandı

Michael Ballack'ın Lizbon'un güneyindeki Troia'daki mülkünde ATV'ye binen Emilio Ballack, engebeli bir araziden yuvarlandı. Arazide Emilio'dan başka hiç kimse olmazken, 18 yaşındaki gencin cesedini Portekiz polisi buldu. İngiliz Daily Mail'e konuşan polis memuru Jorge Santos: "Kaza, Ballack'ın mülkünde meydana geldi. Trafiğe açık bir yerde değildi. Ve kazaya karışan başka bir araç yoktu" ifadelerini kullandı. 

Santos, kazanın Portekiz yerel saatiyle perşembe gecesi saat 02.00'de yaşandığını aktardı. Ayrıca, Chelsea'nin resmi hesaplarından Emilio Ballack'ın vefatına ilişkin bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda: "Chelsea topluluğundan herkes Emilio Ballack'ın oldukça genç yaşta gelen ölümünden ötürü üzgünlük duyuyor. Bütün düşüncelerimiz, Emilio'nun babası Michael Ballack ve ailesiyle" notu yer alıyor. İşte o gönderi:

 

Senin için hazırladığımız haberler