Michael Frey: "Fenerbahçe'de bedel ödedim"

13.10.2021 - 13:29 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 13:32

Royal Antwerp forması giyen Michael Frey, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi konuştu. Frey, Fenerbahçe dönemi için ne dedi?

Michael Frey: "Fenerbahçe'de bedel ödedim"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan ve şu anda kariyerine Belçika'nin Royal Antwerp ekibinde devam eden Michael Frey, ortaya koyduğu başarılı performansla adından söz ettiriyor. Golcü oyuncu, Fenerbahçe dönemi hakkında çarpıcı bir ifade kullandı.

"Fenerbahçe'de tecrübe kazandım ama bedel de ödedim"

Royal Antwerp ekibinin golcüsü Blick'e yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de çok değerli tecrübeler kazandım ama bedel de ödedim" açıklamasını yaptı. Frey, pozisyon bilgisi konusunda da kendisini geliştirdiğine dikkati çekti. 

Frey gollerine devam ediyor

Frey, bu sezon 12 maçta 12 gol atarken 1 de asist yaptı. İsviçreli golcü Fenerbahçe'de 2018-19 sezonunda 22 maçta 5 gol atmıştı. Frey daha sonra Alman ekibi Nürnberg'e kiralandı. Sonrasında ise Beveren'e geçti. 

Takımının en golcü ismi durumunda

Bu sezon teknik direktör Vitor Pereira'nın kadro planlamasında yer vermediği oyuncu, bu sezon başında Royal Antwerp'e geçmişti. Frey, takımının şu anda en golcü ismi konumunda. 

Antwerp ile Fenerbahçe arasındaki maç ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Royal Antwerp arasındaki maç 21 Ekim'de Kadıköy'de oynanacak. Antwerp ekibi ilk maçta Olympiakos'a 2-1 kaybederken, son oynadığı Frankfurt maçını da 1-0 yitirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler