Michael Frey yeniden kiralandı

29.09.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 29.09.2020 - 21:24

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki futbolcusu Michael Frey'i kiraladığını açıkladı. Peki Michael Frey hangi takıma gitti? İşte detaylar...

Michael Frey yeniden kiralandı

Samatta'yı kadrosuna kattıktan sonra bir hücum oyuncusu daha almayı hedefleyen Fenerbahçe'de Michael Frey'in son durumu belli oldu.

Fenerbahçe, 26 yaşındaki İsviçreli futbolcusu Michael Frey'i 1 yıllığına kiraladığını açıkladı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"İsviçreli oyuncumuz Michael Frey'in 1 yıllığına kiralanması için Belçika’nın Waasland-Beveren takımıyla prensip anlaşmasına varılmıştır. İmzalar, yapılacak sağlık kontrollerinin ardından atılacaktır. Futbolcumuza başarılar dileriz."

Geçen sezon da kiralanmıştı

Fenerbahçe, 2018 yaz sezonunda Zürih'ten 2.6 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Frey'i 2019 yaz sezonunda da kiralamıştı. Sarı-lacivertliler, Frey'i Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg'e kiralık olarak yollamıştı. Geçen sezon Nürnberg formasıyla toplamda 32 maça çıkan Frey toplamda 5 gol ve 5 asistle sezonu tamamlamıştı.

1 maçta oynadı

Kiralık olarak gittiği Nürnberg'den döndükten sonra ise Frey, 2020-2021 Süper Lig sezonunda Fenerbahçe formasını yalnızca 1 maçta giydi. Sezonun açılış maçı olan Çaykur Rizespor mücadelesinde oynayan Michael Frey o maçta gol veya asist yapamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler