Michael Frey’e nazar değdi!

15.08.2021 - 18:32 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 18:37

Fenerbahçe’den Belçika'nın Antwerp takımına transfer olduktan sonra bir maçta 5 gol atarak dikkat çeken Michael Frey sakatlandı. İşte detaylar...

Michael Frey’e nazar değdi!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin 2 milyon Euro’ya Royal Antwerp’e sattığı Michael Frey’e tam anlamıyla nazar değdi. Belçika Ligi’nde sezona müthiş bir başlangıç yapan İsviçreli forvet, Standard Liege deplasmanında 5 gol birden kaydetmişti. 

İlk 3 maçta 6 gol attı

Ligin ilk haftasında da Mechelen ağlarını havalandıran Frey böylece 3 maç sonunda 6 gole ulaşarak krallık yarışında zirveye kurulmuştu. Ancak golcü futbolcu son oynadıkları Charleroi karşılaşmasında ciddi bir sakatlık yaşadı.

Frey 2-3 ay forma giyemeyecek

Belçika kulübünden yapılan açıklamada, Michael Frey’in sol dizinde oluşan kırık nedeniyle 2-3 ay sahalardan uzak kalacağı duyuruldu. 

Fenerbahçe'de 5 gol kaydetti

Michael Frey, 2018-19 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe’de toplam 23 maça çıkarken 5 gole imza atmıştı. Ardından Nürnberg ve Waasland Beveren gibi takımlara kiralanan forvet kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptığı Antwerp’te yaşadığı bu sakatlıkla futbolseverleri üzdü.  

Senin için hazırladığımız haberler